Header Ads

Η Isabelle Fuhrman επιστρέφει στο prequel του Orphan!


Από τα πιο πρωτότυπα θρίλερ της προηγούμενης δεκαετίας, το Orphan ουσιαστικά ανέδειξε τον Jaume Collet-Serra σε αυτό που είναι σήμερα.

Μπορεί ο σκηνοθέτης να έχει πάρει άλλους δρόμους, όμως η παραγωγός Dark Castle Entertainment, παρά τα έντεκα χρόνια που έχουν περάσει από το πρώτο φιλμ, δεν το έχει ξεχάσει, με το sequel όχι απλά να είναι στα σκαριά αλλά να έχει ξεκινήσει γυρίσματα!

Το Orphan: First Kill βρίσκει τη διαβολική Esther σε μια εσθονική φυλακή από την οποία καταφέρνει να αποδράσει και επιστρέφοντας στην Αμερική βρίσκει το επόμενό της θύμα, υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας.

Η πρωταγωνίστρια Isabelle Fuhrman, που είναι πια 23 ετών, επιστρέφει στο πρωταγωνιστικό ρόλο με τους παραγωγούς να υπόσχονται πως θα την επαναφέρουν στην μορφή που τη θυμόμαστε, όχι με κάποιο ψηφιακό deaging αλλά με τη χρήση πρακτικών εφέ όπως κινηματογράφιση ιδιαίτερης προοπτικής (σαν αυτή που γνωρίσαμε πολύ καλά στα LotR) και φυσικά ειδικού μακιγιάζ, ε... και λίγο cgi.

Δυστυχώς οι επιστροφές σταματούν εδώ με το υπόλοιπο crew να έχει αλλάξει τελείως, με τον David Coggeshall (The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia) να γράφει το σενάριο και τον William Brent Bell (The Boy, Brahms: The Boy II) στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

Όσο για το υπόλοιπο cast, στο ρόλο της μητέρας που πέφτει θυμα της Esther θα δούμε την Julia Stiles (Jason Bourne).

Η ταινία ήδη γυρίζεται στο Winnipeg του Καναδά και δεν αποκλείεται να τη δούμε μέσα στο 2021.

Αλέξανδρος Κυριαζής