Header Ads

Κανιβαλιστικό love story στη νέα ταινία του Luca Guadagnino!


Παρότι τα κατορθώματά του στο remake του Suspiria έγιναν δεκτές με ιδιαίτερα πολωμένες αντιδράσεις, ο Luca Guadagnino φαίνεται πως "γλυκάθηκε" από το είδος του τρόμου και σύμφωνα με το Deadline φαίνεται πως θα επιστρέψει άμεσα σε αυτό.

Τίτλος της νέας του ταινίας θα είναι Bones & All και θα βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Camille DeAngelis με τον προσφάτως μόνιμο συνεργάτη του σκηνοθέτη, Dave Kajganich να αναλαμβάνει τη σεναριακή διασκευή.

Η ιστορία του χαρακτηρίζεται ως horror-love story και ακολουθεί την Maren, μια νεαρή κοπέλα που ξεκινάει ένα ταξίδι από τη μία άκρη της Αμερικής στην άλλη αναζητώντας τον πατέρα που ποτέ δεν γνώρισε, ενώ παράλληλα αναζητά την αιτία πίσω από την επιθυμία της να σκοτώνει και να τρώει τους ανθρώπους που αγαπάει!

Βασική υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η 26χρονη Taylor Russell που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Lost in Space και τις ταινίες Escape Room και Waves, ενώ δίπλα της ο Guadagnino θέλει τον Timothée Chalamet, με τον οποίον συνεργάστηκε στη μεγάλη επιτυχία του Call Me By Your Name.

Το project ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως όμως ήδη αρκετά στούντιο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και σίγουρα δεν θα δυσκολευτεί αν κάνει το deal.
Νεότερα προσεχώς...

FilmBoy