Header Ads

Νέα τριλογία Jeepers Creepers ...ευτυχώς χωρίς τον Victor Salva!



Μπορεί ο δημιουργός της σειράς Victor Salva να είναι ότι... σκ@+@ είναι, όμως δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ο κόσμος που δημιούργησε στη σειρά Jeepers Creepers ήταν αρκούντως ενδιαφέρον και ο Creeper ένας monster-villain που με λίγη σωστή διαχείριση θα μπορούσε να μπει στο πάνθεον του είδους.

Η αποτυχία και του Jeepers Creepers 3 φαινόταν πως θα ήταν η οριστική ταφόπλακα του franchise, όμως η Screen Media Films που είχε εξαγοράσει τα δικαιώματα φαίνεται πως είχε άλλα, μεγαλεπίβολα σχέδια...

Κατ' αρχάς έκανε το το αυτονόητο, έστειλε το Salva σπίτι του! 
Ναι, μπορεί να έδωσε την πολύ καλή πρώτη ταινία αλλά τα δύο sequels ήταν εξίσου... χάλια, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως η σειρά δεν μπορούσε να συνεχισθεί όσο την ακολουθούσε η μπόχα του.

Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση αποφάσισε να βάλει μπρος μία νέα τριλογία, η οποία ωστόσο δεν θα κάνει reboot στη σειρά, αλλά ταυτόχρονα ούτε θα αποτελεί άμεσο sequel των πρώτων ταινιών. 
Απ' όσο μπορούμε να καταλάβουμε απλά θα συνεχίζει την ιστορία του Creeper.

Το πρώτο φιλμ έχει τίτλο Jeepers Creepers: Reborn με τον Sean-Michael Argo (Cleric) να γράφει το σενάριο και τον Timo Vuorensola (Iron Sky) να το σκηνοθετεί.

Όσο για το στόρι, αυτό θα μας πάει στο Horror Hound festival, το πρώτο τέτοιου είδους event στη Louisiana. 
Ανάμεσα στους geeks που παρεβρίσκονται εκεί είναι και ο Chase με την κοπέλα του Laine, που άξαφνα αρχίζουν να έχουν τρομακτικά οράματα σχετικά με το παρελθόν της πόλης και τον Creeper, και ο εφιάλτης δεν αργεί να έρθει.

Παρότι το φιλμ έχει ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, δεν έγινε γνωστό κανένα μέλος του cast, στο οποίο κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να δούμε κάποιο γνωστό όνομα.
Λέτε ο Vuorensola να καταφέρει να αναστήσει τη σειρά;

FilmBoy