Header Ads

Προχωράει το sequel του Attack the Block;



Υποψήφιο για BAFTA καλύτερου ντεμπούτου Βρετανού δημιουργού και με μια βαλίτσα γεμάτη βραβεία από τα μεγαλύτερα genre fests παγκοσμίως, το νεανικό sci-fi Attack the Block του 2011 ήταν μια ταινία που όχι μόνο άφησε το στίγμα της αλλά σύστησε και στο ευρύ κοινό τους Joe Cornish (The Kid Who Would Be King), John Boyega (Star Wars) και Jodie Whittaker (Doctor Who, Broadchurch).

Η επιτυχία ήταν λογικό να φέρει ερωτήσεις για πιθανό sequel με τον Cornish να δηλώνει επανειλημμένως πως υπάρχουν ιδέες αλλά δεν υπάρχει χρόνος. 
Τώρα όμως που οι υποχρεώσεις του Boyega στο σύμπαν του Star Wars ολοκληρώθηκαν, φαίνεται πως έφτασε η ώρα το project να ξαναπέσει στο τραπέζι.

Όπως αποκάλυψε ο Cornish σε συνέντευξή του στο EW, προσφάτως συναντήθηκε με τον Boyega και έβαλαν κάτω τις ιδέες τους ώστε να ξεκινήσει η συγγραφή του σεναρίου. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά, συζητούσαν για τόση ώρα που σκοτείνιασε τόσο πολύ που πια δεν μπορούσαν να δει ο ένας τον άλλον!

Σε καμιά περίπτωση, αυτή η δήλωση δεν σημαίνει ότι το Attack the Block 2 βρίσκεται και επίσημα στα σκαριά, όμως δε νομίζω πως η Big Talk Productions θα δυσκολευτεί να πεισθεί να δώσει το πράσινο φως όταν παρουσιάσουν το ολοκληρωμένο project.

Αναμένουμε νεότερα...

FilmBoy