Header Ads

Things Heard & Seen trailer: Νέο αλλά στοιχειωμένο σπιτικό για την Amanda Seyfried!


Έχει αισίως κλείσει τα 20 χρόνια καριέρας, παρότι μόλις 35 ετών. 
Η Amanda Seyfried πέρασε κάποιες περιόδους στα ψηλά σκαλιά του stardom, όμως συνολικά η πορεία της είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. 
Παρότι δεν βρίσκεται μεταξύ των φαβορί, η πρόσφατη υποψηφιότητα Όσκαρ για την ερμηνεία της στο Monk αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθιερωθεί ως κάτι παραπάνω από μια απλά καλή και όμορφη ηθοποιός. 
Δεν είμαι σίγουρος όμως πως αυτό θα επιτευχθεί με επιλογές σαν το Things Heard & Seen...

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα All Things Cease to Appear της Elizabeth Brundage και ακολουθεί την Catherine Clare, μια γυναίκα που δέχεται να μετακομίσει με τον σύζυγό της από την Νέα Υόρκη (της δεκαετίας του 80) σε ένα μικρό επαρχιακό σπίτι στα προάστια όταν εκείνος δέχεται να γίνει καθηγητής στο κολέγιο της περιοχής. 
Η Catherine κάνει ότι μπορεί για να μετατρέψει την παλιά φάρμα σε ένα σπιτικό για εκείνη και την μικρή της κόρη, όμως όσο κι αν προσπαθεί νοιώθει όλο και περισσότερο μόνη. 
Δεν αργεί να συνειδητοποιήσει πως κάτι σκοτεινό κρύβεται στους τοίχους του νέου τους σπιτιού, και όχι μόνο...

Τόσο στη σεναριακή διασκευή όσο και στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τους Shari Springer Berman & Robert Pulcini, ένα δίδυμο που ξεκίνησε δυναμικά πριν περίπου 20 χρόνια με το υποψήφιο για Όσκαρ American Splendor, όμως στη πορεία (The Nanny Diaries, The Extra Man, Girl Most Likely, 10.000 Saints), τους χάσαμε και φέτος επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Συμπρωταγωνιστούν οι James Norton (Little Women), Natalia Dyer (Yes, God, Yes), Rhea Seehorn (Better Call Saul), Alex Neustaedter (A-X-L), F. Murray Abraham (Lady and the Tramp) και ο Jack Gore (Ideal Home).

Το Things Heard & Seen θα ανέβει στο Netflix με τον τίτλο Όσα Ψιθυρίζει το Σκοτάδι στις 29 Απριλίου. 
Δείτε το trailer...

FilmBoy