Header Ads

AFM '11: Ανακοινώθηκαν το Attack of the 50 Foot Cheerleader, το Ex Inferis και το remake του Patrick

Μέσα στον πανικό του American Film Market (μιλάμε για δεκάδες ειδήσεις, trailer, artworks την ημέρα) πρόσεξα κάποια νέα project που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Λογικά λίγοι από εσάς θα γνωρίζετε ή θα θυμάστε το psycho θρίλερ Patrick του 1978 από τον Richard Franklin – εγώ δεν το είχα ακούσει καν.

Η ουσία είναι ότι θα το γνωρίσουμε καθώς ετοιμάζεται ένα remake από τον Mark Hartley.

Αφού σκότωσε τη μητέρα του και τον εραστή της, ο Patrick βρίσκεται σε ημι-κοματώδη κατάσταση στο Δωμάτιο 15 της ψυχιατρικής κλινικής του Δρ. Roget, ο οποίος του συμπεριφέρεται ως πειραματόζωο για τις παράξενες μελέτες του ζωής και θανάτου...



...Η Kathy είναι μια νοσοκόμα που πιάνει δουλειά στη κλινική και της αναθέτουν τον Patrick και γρήγορα θα καταλάβει ότι εκείνος έχει ψυχοκινητικές δυνάμεις και επικοινωνεί μαζί της μέσω ενός pc. 

Η παραγωγή θα αρχίσει σε λίγο καιρό.

 

Ο Treat Williams που έπαιξε στο Deep Rising του Stephen Sommers πρωταγωνιστεί στο 3D horror comedy της New Horizon Pictures με τίτλο Attack of the 50 Foot Cheerleader.

Είναι η ιστορία της Cassie που παίρνει πειραματικά φάρμακα για να γίνει αθλητική και να μπει στην ομάδα των cheerleader του σχολείου της.

Τα φάρμακα όμως έχουν  παρενέργειες και η Cassie μεγαλώνει …και μεγαλώνει …και μεγαλώνει.
 


Η Opus Distribution ανακοίνωσε στο AFM το Ex Inferis του Leonardo Araneo όπου πρωταγωνιστούν οι Marco Gandolfi Vannini, Jennifer Mischiati και Roberto Zibetti.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο μοντάζ και το poster δείχνει ενδιαφέρον.
 

Έξι φίλοι αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές τους μαζί και να νοικιάσουν ένα αρχοντικό στην ύπαιθρο, όπου μπορούν να αφήσουν πίσω την τρέλα της ζωής στην πόλη.

Μόλις φτάνουν, γνωρίζονται με έναν ιερέα που ζει μόνος στην διπλανή εκκλησία.
Πολύ σύντομα, η διάθεση για διασκέδαση θα τους κοπεί, όταν εμφανίζονται παράξενα φαινόμενα, προφανώς μεταφυσικά και ένας από τους φίλους, ο Giorgio, αρχίζει να ενεργεί σαν να είναι δαιμονισμένος.  


Ενώ ο Alessandro, ο καλύτερος φίλος του, προσπαθεί να βρει μια επιστημονική και λογική εξήγηση για αυτά που συμβαίνουν, οι άλλοι κάνουν έκκληση στον ιερέα για βοήθεια, αλλά στο τέλος, αυτό που τους συμβαίνει είναι πέρα από την ικανότητά τους να καταλάβουν, και, επιπλέον, τη δυνατότητα τους να ελέγξουν.

Μήπως αυτό είναι το σημάδι ενός μεγαλύτερου, ακόμα πιο διαβολικού φαινομενου που έχει στόχο ολόκληρο τον κόσμο;