Header Ads

Bloodwork trailer: Ιατρικά πειράματα και παρενέργειες


Ιατρική, ίντριγκες, πειράματα, παρενέργειες ...ο πειραματισμός με το ανθρώπινο σώμα φέρνει σχεδόν πάντα ολέθρια αποτελέσματα, ειδικά αν το αντικείμενο αυτών των πειραμάτων είναι όμορφοι νέοι πρωταγωνιστές σε ταινία θρίλερ.

Το Bloodwork είναι η 2η σκηνοθετική δουλειά του Eric Wostenberg και έχει στο cast δυο πολύ γνωστά πρόσωπα, τη Tricia Helfer της σειράς Battlestar Galactica και τον Eric Roberts του The Dark Knight, του The Expendables και πολλών άλλων.

Δύο συμφοιτητές αποφασίζουν να βγάλουν επιπλέον χρήματα για το καλοκαίρι, με το να γίνουν πειραματόζωα για τη παρασκευή και μελέτη ενός νέου φαρμάκου.
 
Σύντομα θα καταλάβουν ότι η δουλειά τους δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο φαντάζονταν στην αρχή και θα δυσκολευτούν πολύ να βγουν ζωντανοί από τις ιατρικές εγκαταστάσεις όπου είναι παγιδευμένοι.

Το Bloodwork βρίσκεται ακόμα στο post-production αλλά αυτό δε το εμπόδισε να βγει στην Αμερικάνικη αγορά για να βρει διανομή.

Η Lightning Entertainment το αγόρασε, θα το βγάλει στις αίθουσες μέσα στο 2012 και έβγαλε ένα trailer που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Τί λέτε;