Header Ads

Η Jane Goldman του Kick-Ass διασκευάζει το Home for Peculiar Children του Tim Burton

Η Jane Goldman, η γυναίκα με τη παράξενη προφορά, τα κόκκινα μαλλιά και το μεγάλο ...ταλέντο, είναι εδώ και λίγα χρόνια το μεγάλο όνομα στη σεναριακή κοινότητα του Hollywood.

Έχει γράψει το Kick-Ass, το The Debt, το X-Men: First Class μαζί με τον Matthew Vaughn και το επερχόμενο horror The Woman in Black.

Τώρα, το Deadline αναφέρει ότι συζητά για να διασκευάσει το βιβλίο 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children', μια ταινία που φημολογείται ότι θα αναλάβει ο Tim Burton.

Ο Burton δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά το project αποτελεί προτεραιότητα για τη 20th Century Fox, τη στιγμή μάλιστα που η Goldman θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Vaughn για το sequel του X-Men: First Class.

Όσο για το βιβλίο Miss Peregrine ...



...είναι μια ιστορία ενός παλιού ορφανοτροφείου και τους παράξενους κι επικίνδυνους ενοίκους του.

Στην έκδοση του βιβλίου του Ransom Riggs υπάρχουν πολλές παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες που κάνουν το ύφος ακόμα πιο creepy και μοιάζουν πολύ με την κινηματογραφική οπτική του Tim Burton στα Edward Scissorhands, Beetlejuice και Batman.

Ο Tim Burton δουλεύει ήδη 2 ταινίες που θα βγουν το 2012 - το Dark Shadows και το Frankenweenie - και μετά μπορεί αυτό να είναι το επόμενο.

Ή όχι, εξαρτάται από το σενάριο της Goldman.