Header Ads

The Dead trailer: Το πρώτο horror movie που γυρίστηκε στην Αφρική


Το Βρετανικής παραγωγής The Dead των Howard και Jonathan Ford είναι μία από τις zombie ταινίες με τη καλύτερη αποδοχή τα τελευταία χρόνια και, όσοι θυμάστε το trailer που είχαμε δει στο Horror Trailer Park πέρυσι, δεν θα σας προκαλεί καμία έκπληξη αυτό.

Επίσης είναι η πρώτη ταινία τρόμου γυρισμένη εξ ολοκλήρου στη Ν.Αφρική.

Το The Dead ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 14 Φεβρουαρίου σε DVD και Blue Ray από την Anchor Bay και ...υπάρχει καλύτερος τρόπος να πεις 'Σ'Αγαπώ!' τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα zombie movie;

Όταν ένα αεροπλάνο συντρίβεται στη διαλυμένη από τον πόλεμο Αφρική, ο Λοχίας Brian Murphy (Rob Freeman) είναι ο μόνος επιζών σε μια γη όπου οι νεκροί επιστρέφουν στη ζωή κι επιτίθονται στους ζωντανούς.

Περιπλανόμενος σε ένα αφιλόξενο κι εχθρικό περιβάλλον, ο Murphy πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευστροφία του και την εφευρετικότητα του για να φτάσει ζωντανός στην οικογένεια του.

Όταν θα συναντηθεί με τον ντόπιο Daniel Dembele (
Prince David Osei), έναν άνθρωπο που ψάχνει μανιωδώς για τον γιο του, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για επιβίωση.

Δυο απελπισμένοι άνδρες από διαφορετικούς πολιτισμούς πολεμούν πλάι πλάι για να επιβιώσουν, με την απίστευτη θέα της Αφρικάνικης ηπείρου και ενώ ο κόσμος γύρω τους καταρρέει από τον θανατηφόρο ιό.

Το studio έβγαλε το επίσημο trailer το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.