Header Ads

Το Βρετανικό classic The City of the Dead είναι το επόμενο remake

Η classic βρετανική ταινία τρόμου του 1960, The City of the Dead (γνωστή και ως Horror Hotel στις ΗΠΑ ή Η Πόλις των Ζωντανών Νεκρών όπως κυκλοφόρησε στην Ελλάδα) φαίνεται ότι είναι η επόμενη ταινία που θα δεχτεί την επίφοβη ταλαιπωρία ενός remake, αν και όπως λένε οι συντελεστές θα παραμείνει πιστή στην αρχική.

Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, ο S.J. Evans θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το remake, με τον Adam Stephen Kelly στη παραγωγή.

Στην original ταινία που πρωταγωνίστησε ο Christopher Lee, "...Μια νεαρή φοιτήτρια (Nan Barlow) εκμεταλεύεται τις χειμερινές διακοπές της για να ερευνήσει ένα έγγραφο που μιλάει για την μαγεία στη Νέα Αγγλία.

Ο καθηγητής της (Christopher Lee), της συνιστά να περάσει το χρόνο της σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Whitewood...

Τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν όταν θα βρεθεί υποψήφια για θυσία από τις απέθαντες μάγισσες της περιοχής.
"

Ο Evans δηλώνει:

"Η νέα έκδοση του The City of the Dead θα μείνει πιστή στην αρχική και θα επικεντρωθεί στην ατμόσφαιρα και την καλή παραδοσιακή αφήγηση, αντί να βασίζεται σε Gore ή CGI για να κινήσει την ιστορία.Μεγάλωσα βλέποντας τα κλασικά horror της Universal και εμπνεύστηκα από το πώς οι θαυμαστές του James Whale (ο δημιουργός των Frankenstein στα '30'ς) δημιούργούσαν αυτό το αίσθημα του φόβου και της ανησυχίας με μια ματιά.
 
Θέλω να φέρω αυτό το στυλ της κινηματογράφησης πίσω στη μεγάλη οθόνη αντί για άλλη μία videoclip-ίστικη σπιντάτη ταινία τρόμου.
Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι με την προοπτική να φέρουμε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες μαγείας που έγινε ποτέ σε ένα νέο κοινό και να ξέρετε ότι οι οπαδοί του πρωτότυπου θα μείνουν ικανοποιημένοι με την προσπάθεια που κάνουμε για να τιμήσουμε αυτό το classic. "