Header Ads

Dark Tide trailer: Η Halle Berry στο νέο shark movie

Ένα νέο trailer με δόντια κολυμπάει μέσα στα κύματα του διαδικτύου από χθες, με τη Halle Berry να είναι η νέα shark killer ...ή μήπως shark victim;

Η Sara (Halle Berry) είναι μια σύγχρονη εξερευνήτρια, τέλεια καταρτισμένη για επικίνδυνες συναντήσεις με τους υπέροχους λευκούς καρχαρίες που αποτελούν τα κυρίαρχα αρπακτικά στο απομονωμένο νησί Guadalupe.

Όταν ο σύζυγός της επιλέγει τη φιλοδοξία από την ασφάλεια της συζύγου του, σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου έρχεται σε επαφή με τα σαγόνια του θανάτου και ο γάμος της σχεδόν διαλύεται.

Ένα χρόνο αργότερα, ένα ταξίδι και πάλι στο ίδιο νησί για έναν διαγωνισμό καταλήγει σε μια σειρά από τρομακτικές υποθαλάσσιες αναμετρήσεις και συναισθηματικές προκλήσεις.

Δοκιμάζοντας το θάρρος της στην αντιμετώπιση του απόλυτου τρόμου της φύσης, η Sara παρουσιάζετε σκληρότερη από πολλούς άντρες και ίσως πιο γενναία από αυτές.

Η Sara αντέχει και αλλάζει τους όρους του διαγωνισμού με το πιο τρομακτικό υποθαλλάσιο αρπακτικό της ανθρωπότητας.


Η Lionsgate και η Wrekin Hill Entertainment αποφάσισαν τη διανομή του Dark Tide του John Stockwell στο VoD στις 8 Μαρτίου αλλά και σε λίγες αίθουσες στις 30 του ίδιου μήνα.

Πολύ λογικά λοιπόν, κυκλοφόρησαν το πρώτο κανονικό trailer.
Μέτριο, ε;




Dark Tide trailer από Horrorant