Header Ads

Το prequel του Cabin Fever βρήκε σκηνοθέτη;

Όλοι θυμούνται το Cabin Fever το 2002.
Ήταν η ταινία που σας έκανε να αγαπήσετε ή να μισήσετε τον Eli Roth.

Και ήταν μια ταινία με ένα τσούρμο παιδιά σε μια καλύβα που υπέστησαν πολλά από έναν πολύ βίαιο και ραγδαία εξάπλώμενο ιό που έτρωγε τη σάρκα τους.

Δε νομίζετε όμως ότι το Cabin Fever ασχολήθηκε μόνο με την επιφάνεια της ασθένειας και καθόλου με το τί ήταν ακριβώς αυτή η ασθένεια και από που δημιουργήθηκε;
Όχι; Λοιπόν, κάποιοι το νομίζουν, γι'αυτό και ετοιμάζεται prequel.

Ο Jake Wade Wall (The Hitcher) έχει γράψει ένα σενάριο με τίτλο Cabin in the Woods: Patient Zero, που απαντάει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και σε ακόμη περισσότερες.

Αφηγείται την ιστορία μιας κρουαζιέρας στη Καραϊβικής που προσαράσει σε ένα ...


...ερευνητικό νησί.
Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι εκεί ερευνώνται φρικτές ασθένειες, γιατί αμέσως μετά το ναυάγιο, οι επιβάτες του πλοίου αρρωσταίνουν βαριά και αγωνίζονται να επιβιώσουν.

Ακούγεται σαν διασταύρωση μεταξύ της αρχικής ταινίας και του Lost, άρα είναι μια ιδέα που έχει πολλές πιθανότητες να σπάσει ταμεία.

Ωστόσο, μην περιμένετε τον Eli Roth να το σκηνοθετήσει.
Οι παραγωγοί επιθυμούν να προσλάβουν ένα hot νέο ταλέντο για τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με το Heat Vision, το ταλέντο αυτό θα είναι πιθανότατα συγγραφέας comic Kaare Andrews, ο οποίος πρόσφατα έγραψε τίτλους όπως The Incredible Hulk και Ultimate X-Men με τη μετάβαση του στον κόσμο της σκηνοθεσίας με το μέτριο Altitude πρόπερσι.

Υπάρχουν όμως κάποιες ακόμα καλές ειδήσεις για τους fans των ασθενειών.
Όχι μόνο θα έχουμε μια αποκαλυπτική ματιά στις ρίζες της ασθένειας στο Patient Zero, αλλά ίσως τελικά αυτή η ταινία να μας δείξει πώς εξελίχθηκε η ασθένεια σήμερα.

Υπάρχουν ήδη σχέδια για τη μετάβαση αυτής της ταινίας σε sequel, με τίτλο Cabin Fever: Outbreak, οπότε να είστε κοντά για ό,τι νεότερο.

Πώς σας ακούγονται όλα αυτά;