Header Ads

Citadel trailer: 'Παίρνουν παιδιά!'

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου SXSW ξεκινά στο Austin του Texas και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer, μερικές εικόνες και η επίσημη σύνοψη του Ιρλανδικού Citadel που θα προβληθεί εκεί.

Αυτή η συν-παραγωγή Ιρλανδίας-Μεγ. Βρετανίας είναι σκηνοθετημένη από το νέο συγγραφέα-σκηνοθέτη Ciarán Foy

Η ταινία έχει τον Aneurin Barnand (Guinea Pigs, Ironclad) στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Tommy, δίπλα σε κορυφαίους Σκοτσέζους ηθοποιούς όπως ο James Cosmo (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe) στο ρόλο του Ιερέα και η Wunmi Mosuka ως Marie.

«Τα ερειπωμένα προάστια του Edenstown ρίχνουν τη σκιά τους πάνω από τη ζωή του Tommy Cowley.
Παγιδευμένος εκεί από την αγοραφοβία του, από τότε που η σύζυγος του δέχθηκε μοιραία επίθεση από διεστραμμένα άστεγα παιδιά, βρίσκετα ξανά τρομοκρατημένος από την ίδια μυστηριώδη συμμορία κουκουλοφόρων παιδιών, που φαίνονται αποφασισμένα να του πάρουν τη κόρη-βρέφος του.

Διχασμένος ανάμεσα στην βοήθεια της κατανοητικής νοσοκόμας και ενός εκδικητικού ιερέα, ανακαλύπτει ότι για να απαλλαχθεί από τους φόβους του, θα πρέπει να αντιμετωπίσει επιτέλους τους δαίμονες του παρελθόντος και μπαίνει στο μέρος που φοβάται περισσότερο ...τον εγκατέλειμένο πύργο, γνωστό ως Citadel.
"

Πώς σας φαίνεται;