Header Ads

Ξαναδείτε το Grave Encounters γιατί έρχεται το Grave Encounters 2


Θεωρώ το Grave Encounters ένα από τα καλύτερα μεταμοντέρνα found footage των τελευταίων χρόνων και αναρωτιέμαι γιατί δεν άρεσε σε εσάς (κρίνοντας από τα σχόλια).

Ήταν ατμοσφαιρικό, είχε καλές ιδέες, άφθονο τρόμο, sci fi στοιχεία, καθόλου απαθής χαρακτήρες (όχι τέλειους αλλά σίγουρα έντονους) και αξιοπρεπέστατα εφέ.

Anyway, όσοι συμφωνούν θα είναι ενθουσιασμένοι όταν μάθουν ότι το sequel Grave Encounters 2 βρίσκεται στο pre-production.

Φαίνεται πως οι Vicious Brothers θα επιστρέψουν για να σκηνοθετήσουν και αυτή τη φορά η ταινία θα ακολουθεί μια ομάδα φοιτητών κινηματογράφου οι οποίοι μπαίνουν στο τρελάδικο από την πρώτη ταινία για να κάνουν τη δική τους μεταφυσική έρευνα και γρήγορα συνειδητοποιούν ότι το Grave Encounters δεν ήταν απλά μια ταινία ...αλλά ήταν πραγματικότητα!

Δηλαδή, η ταινία πιάνει μια διαφορετική προσέγγιση που λέει ...


...ότι η πρώτη ταινία ήταν ένα DVD movie της οποίας οι fans πηγαίνουν στο μέρος όπου γυρίστηκε όπου βρίσκουν τον πραγματικό τρόμο.

Στην αρχική ταινία, ο Lance Preston και το συνεργείο του "Grave Encounters", ένα τηλεοπτικό σόου κυνηγών φαντασμάτων, γυρίζουν ένα επεισόδιο μέσα στην εγκαταλειμμένη Ψυχιατρική Κλινική Collingwood, όπου ανεξήγητα φαινόμενα είχαν αναφερθεί εδώ και χρόνια.

Στο όνομα της καλής τηλεόρασης, κλειδώνονται οικειοθελώς στο εσωτερικό του κτιρίου για μια νύχτα και αρχίζουν μια παραφυσική έρευνα, συλλαμβάνοντας τα πάντα στην κάμερα.

Γρήγορα συνειδητοποιούν ότι το κτίριο δεν είναι απλά στοιχειωμένο - είναι ζωντανό - και δεν έχει καμία πρόθεση να τους αφήσει ποτέ να φύγουν.

Χάνονται σε ένα λαβύρινθο ατελείωτων διαδρόμων και περασμάτων και τρομοκρατούνται από τα φαντάσματα των πρώην ασθενών.

Σύντομα θα αρχίσουν να αμφισβητούν τη δική τους λογική, γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στα έγκατα της τρέλας, για να ανακαλύψουν την αλήθεια του σκοτεινού παρελθόντος του νοσοκομείου ...και να την καταγράψουν στη κάμερα.

Δε ξέρω για σας, εγώ το καταχάρηκα.