Header Ads

Το Latin ξαδερφάκι του Paranormal Activity από τον Oren Peli

Δεδομένου της επιτυχίας των Paranormal Activity, είναι λογικό ότι ο δημιουργός του, Oren Peli, θα ήθελε να δοκιμάσει νέα πράγματα με την ίδια συνταγή επιτυχίας.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Paramount και οι παραγωγοί του Paranormal Activity ετοιμάζουν ένα νέο project ανάλογου στυλ.

Το νέο φιλμ θα επανενώνει τους παραγωγούς Jason Blum και Oren Peli με τον Christopher Landon, τον σεναριογράφου του δεύτερου και του τρίτου Paranormal franchise .

Ο Landon θα γράψει και θα σκηνοθετήσει τη ταινία, που περιγράφεται ως 'ξαδελφάκι' των Paranormal ταινιών, αλλά δεν θα είναι sequel, reboot ή spinoff.

Θυμίαω ότι ο Landon ήταν συν-σεναριογράφος του Disturbia και έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το δραματικό Burning Palms το 2011.

Το κόλπο είναι ότι η ταινία θα έχει ...


...Latin θεματική.
Θα πρωταγωνιστήσει ένα cast από Λατίνους ηθοποιούς που θα αντιμετωπίσουν φαινόμενα από τη παραφυσική μυθολογία της Καθολικής Εκκλησίας.
Ωστόσο, δεν θα είναι ισπανόφωνη.

Ο στόχος είναι να φτιάξουν την micro-budget ταινία τους επόμενους μήνες.
Η Paramount θεωρητικά θα μπορούσε να έχει τη ταινία στη διάθεσή της για έξοδο τον Γενάρη του 2013.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το στούντιο κυκλοφόρησε το επίσης Καθολικό found footage The Devil Inside, το οποίο στοίχισε περίπου $1 εκατομμύριο και απέφερε συνολικά $53 στην εγχώρια αγορά και άλλα $46 διεθνώς (οι τρεις Paranormal ταινίες έχουν αποφέρει συνολικά περισσότερα από $575 εκατομμύρια και μια τέταρτη θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.)

Οι Λατίνοι είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά για τα studio του Hollywood. 

Ο Latin πληθυσμός στις ΗΠΑ βλέπει ταινίες σε υψηλότερο ποσοστό από ό, τι οι μη-Latin, και επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό Καθολικοί, οι ταινίες τρόμου με θέμα τη θρησκεία έχουν την τάση να πηγαίνουν καλά εισπρακτικά στις Λατινικές αγορές.

Η Κεντρική και Νότια Αμερική είναι επίσης γόνιμο έδαφος για τέτοιου είδους ταινίες.