Header Ads

The Pact trailer: Στοιχειωμένο σπίτι με την sexy Caity Lotz


Πριν κάποιους μήνες σας είχα αναφέρει τα horror που προβλήθηκαν στο φετινό φεστιβάλ του Sundance - τα οποία φαίνονταν όλα αξιόλογα - και το πρώτο που βρήκε το δρόμο για τις αίθουσες είναι το The Pact του Nicholas McCarthy.

Μετά από το θάνατο της μητέρας τους, οι αδελφές Nicole και Annie απρόθυμα επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι όπου πέρασαν τη παιδική τους ηλικία, για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Κατά τη διανυκτέρευση τους στο σπίτι, οι αδελφές θα αισθανθούν μια μυστηριώδη παρουσία ανάμεσά τους: θόρυβοι τις τρομάζουν μέσα στη νύχτα, αντικείμενα που κινούνται, μια εικόνα μιας άγνωστης γυναίκας που ποζάρει δίπλα στη μητέρα τους.

Η Annie αρχίζει να βιώνει μια σειρά από έντονα και ενοχλητικά όνειρα - οράματα που την οδηγούν στο να αποκαλύψει κάτι τρομερό για το παρελθόν της μητέρας της.


Πρωταγωνιστούν η sexy Caity Lotz (ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε), ο Casper Van Dien, η Agnes Bruckner και άλλοι.

Η IFC θα το βγάλει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 6 Ιουλίου, αλλά στη Βρετανία θα το δούνε στις 8 Ιουνίου - γι'αυτό και το Yahoo! UK αποκάλυψε το πρώτο trailer, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αμέσως παρακάτω.

Η γνώμη σας;





The Pact trailer από Horrorant