Header Ads

Area 51 Confidential trailer: Όταν το sci-fi συναντά το found footage



Όταν άκουσα ότι υπάρχει μια νέα ταινία τρόμου για τη περιβόητη Area 51, σκέφτηκα ...πώς είχε ξεφύγει τόσο καιρό αυτό το θέμα, και μάλιστα από τα found footage φιλμ.

Το Area 51 Confidential κυκλοφόρησε το επίσημό του trailer και, αν και δεν δείχνει πολλά (σχεδόν τίποτα από αυτά που θα θέλαμε να δούμε), προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον κυρίως λόγω του θέματος και του sci fi στοιχείου.

Τη ταινία σκηνοθετεί ο Brandon Slagle και παίζουν οι Adrian Quihis, Devanny Pinn, Brandon Slagle και άλλοι.

Παρουσιαζόμενο με το πρόσχημα του "Στρατιωτικού εκπαιδευτικού video για νέες προσλήψεις στις εγκαταστάσεις της περιοχής που είναι γνωστή ως Area 51", ακολουθούμε την τύχη μιας χούφτας ατόμων - ένας δημοσιογράφος, ένας ντοκιμαντερίστας, ένα έφηβο κορίτσι από το Roswell, ένας συνταγματάρχης του στρατού και ένας άνθρωπος που στο παρελθόν είχε θεωρηθεί εξαφανισμένος για αρκετά χρόνια - οι οποίοι ξυπνούν στην ερημική περιοχή κοντά στην Area 51.

Χωρίς να γνωρίζουν πώς έφτασαν εκεί, πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους και να βρουν μια διέξοδο - πριν τα παράξενα πλάσματα που παραμονεύουν τους βρουν πρώτα.

Το Area 51 Confidential σε σφυροκοπεί με ανατροπές και εκπλήξεις, αλλά και ανάπτυξη χαρακτήρων που δεν συναντάς συχνά σε found footage.


Η ημερομηνία κυκλοφορίας στο DVD και το VoD θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Πώς σας φαίνεται;





Area 51 Confidential trailer από Horrorant