Header Ads

Τα 7 Πιο Αναμενόμενα horror του Fantasia 2012


Το 16ο ετήσιο Fantasia International Film Festival ετοιμάζεται να ξεκινήσει στο Μόντρεαλ και για 3 βδομάδες (από 19 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου) να εμπνεύσει και να συγκινήσει όλους τους fans του Φανταστικού και του τρόμου.

Το Horrorant (κι από άλλη θέση πλέον, αυτή του επαγγελματικού ενδιαφέροντος) θα έχει από κοντά οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει στο Καναδά.

Μέχρι να έρθει η ώρα να στέλνουμε ανταποκριτές, ας περιοριστούμε στη λίστα με μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου που αναμένονται στο Fantasia 2012, μαζί με άφθονο φωτογραφικό υλικό.



Dead Bite
Σκηνοθεσία Apisit Opasaimlikit (aka Joey Boy)

Άξεστοι νησιώτες, ζόμπι, τέρατα της θάλασσας, μια κακιά γοργόνα και ένας τεράστιος καρχαρίας ενάντια σε ένα μάτσο καυλομένους ράπερ και πολλά, πολλά πανέμορφα μοντέλα με μπικίνι.

Αυτό είναι ότι πρέπει για τις μεταμεσονύχτιες προβολές!
Ο χιπ χοπ σταρ της Ταυλάνδης, Joey Boy, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μια ακραία, ξεκαρδιστική και σέξι γιορτή gore που θα κάνει το κοινό να θέλει περισσότερα. (όπως καταλάβατε, αυτές είναι οι επίσημες συνόψεις…)








Hidden in the Woods
Σκηνοθεσία Patricio Valladares.

Αυτή η εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα βίαιη ταινία είναι η τρομακτική ιστορία δύο αδελφών που μεγάλωσαν στο δάσος σε απομόνωση και υποβάλλονταν σε μαρτύρια από τον βάναυσο πατέρα τους και έμπορο ναρκωτικών.

Όταν τελικά τον αναφέρουν, θα σφάξει με αλυσοπρίονο τους δύο μπάτσους που κάνανε την έρυενα και θα φυλακιστεί πριν μπορέσει να αποκαλύψει στο αφεντικό του, drug dealer Costello, την ακριβή τοποθεσία των αποθεμάτων του.

Έτσι ο Costello στέλνει τους βίαιους μπράβους του για να βρουν το εμπόρευμα που είναι κρυμμένο κάπου στο δάσος.

Αγγίζοντας τα όρια της παρανοικής φρενίτιδας και σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει ως τώρα, ο Χιλιανός σκηνοθέτης Patricio Valladares είναι ένα ακόμη συναρπαστικό ταλέντο από την ολοένα αναπτυσσόμενη δεξαμενή τρόμου της Νότιας Αμερικής.








Asura
Σκηνοθεσία Keiichi Sato

Πάνω από σαράντα χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε, το Ashura του Akiyama εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη action-horror-tragedy, και η ισχύς του ενισχύεται με αυτό το νέο anime.

Ο Keiichi Sato, σκηνοθέτης των Tiger & Bunny και Karas, δημιούργησε ένα αριστοτεχνικό μείγμα από ψηφιακά κινούμενα σχέδια και χειροποίητα artworks εμπλουτισμένα με τρομακτικές μάχες και καταδιώξεις και φοβερές λάμψεις ομορφιάς.
Ζωηρό και έντονο, το Asura είναι ένα ταξίδι μέσα στην κόλαση δεν ξεχνιέται εύκολα.






Boneboys
Σκηνοθεσία Duane Graves και Justin Meeks

Ένα …εντεροβγαλτικό, ασταμάτητο roller coaster ταξίδι μέσα στα καταχθόνια υπόγεια του εσωτερικού της Αμερικής.

Μια γιορτή γενεθλίων σε ένα πολυτελές εστιατόριο θέτει σε κίνηση γεγονότα που φέρνουν τη Sissy, τον αδελφό της, Mikey και τους φίλους, Kenny και Barbie, πρόσωπο με πρόσωπο με τον μακάβριο κόσμο των Boneboys.

Εμπνευσμένο από την ιστορία κανιβαλισμού του Jonathan Swift, A Modest Proposal, οι διεθνούς φήμης Boneboys είναι αρπακτικά που ασχολούνται με την ανθρώπινη σάρκα - νεκρή ή ζωντανή.
Το μέρος που κυνηγούν είναι οι πόλεις του κόσμου.







Cold Blooded
Σκηνοθεσία Jason Lapeyre

Μια γυναίκα αστυνομικός πρέπει να αποτρέψει έναν κρατούμενο από τη διαφυγή από μια σχεδόν εγκαταλειμμένη νοσοκομειακή μονάδα, τη στιγμή που οι βίαιοι σύντροφοί του έρχονται να τον αναζητήσουν.






A Fantastic Fear of Everything
Σκηνοθεσία Crispian Mills και Chris Hopewell

Ο Jack (Simon Pegg) είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων που το γύρισε σε  μυθιστοριογράφο εγκλήματος που, η  λεπτομερή έρευνα σχετικά με τη ζωή ενός Βικτωριανού serial killer τον έχει μετατρέψει σε ένα παρανοϊκό ναυάγιο, που καταλύεται από τον παράλογο φόβο ότι θα τον δολοφονήσουν.

Όταν το γραπτό του Jack αποκτά το ενδιαφέρον του ατζέντη του και ενός μυστηριώδης εκτελεστικού παραγωγού του Hollywood, το «μικρό διάλειμμα» μετατρέπεται ταχύτατα σε «μεγάλο έργο ζωής», και ο Τζακ αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του.

Δείτε το trailer ΕΔΩ.




Excision
Σκηνοθεσία Richard Bates Jr.

Η ζωή είναι χάλια όταν είσαι δεκαεπτά.
Η αλλοτριωμένη έφηβος Pauline (AnnaLynne McCord) πιέζεται να ταιριάξει στο σχολείο της, ευχαριστώντας τους γονείς της και παρακαλώντας συμμαθητές της να χάσει την παρθενιά της.

Με μια grotesque περιέργεια για την σκοτεινή πλευρά της ζωής, η Pauline θεωρείται περιθωριοποιημένη από όλους γύρω της.
Δελεάζεται από τη σάρκα, βυθίζεται στις φαντασιώσεις της και ελπίζει να γίνει ένας πολύ καλός χειρουργός ...αν δεν καταλήξει διανοητικά παράφρων πρώτα.

Δείτε το trailer ΕΔΩ.