Header Ads

Και οι αδελφές Avellan στην girl power του Machete Kills


'…και τις αδελφές Elise και Electra Avellan (που έπαιξαν στο Grindhouse αλλά και στο φτηνό The Black Waters of Echo’s Pond, το θυμάστε;) από τη Βενεζουέλα με στολές νοσοκόμας να βγάζουν τα αυτόματα από τις καλτσοδέτες τους!

Αυτά έγραφα στο review του Machete πριν δυο χρόνια, και σύμφωνα με το Variety, επιβεβαιώνεται ότι ΚΑΙ ο Robert Rodriguez διαβάζει FilmBoy (δεν υπήρχε το Horrorant τότε, γι’αυτό).

Στο sequel του Machete λοιπόν, ο Rodriguez θα επαναφέρει τις δίδυμες ανιψιές του (από τη πρώην γυναίκα του Elizabeth Avellan) στους ρόλους που είχαν στο προηγούμενο Mexploitation (συνδυασμός Exploitation και Mexican movie, χαρακτηριστικό παράδειγμα το El Mariachi και φυσικά, το Machete).

Οι αδελφές Avellan θα παίξουν και πάλι τις bad-ass νοσοκόμες Μόνα και Λίζα και θα ενωθούν με τις άλλες femme fatales Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Amber Heard και Sofia Vergara.

Φυσικά ο Danny Trejo θα πρωταγωνιστήσει ως ...


...τιμημένος πρώην Federale, ο οποίος προσλαμβάνετε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να βγάλει από τη μέση έναν ηγέτη καρτέλ και να σταματήσει έναν έμπορο όπλων (Mel Gibson) πριν αυτός εκτοξεύσει έναν θανάσιμο πύραυλο.

Επίσης παίζουν ο Demian Bichir και ο Charlie Sheen ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το Machete Kills αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους κάποια στιγμή το επόμενο έτος.