Header Ads

Το Amityville Horror σε found footage χάρη σε αληθινό βίντεο της εποχής

Εκεί που νομίζεις ότι έχουν κάνει ό, τι  είναι δυνατόν με την τραγωδία στο κακόφημο Amityville house (ταινίες, tv series, docs), έρχεται ένα ακόμη project, το οποίο όμως φαίνεται να έχει μια διαφορετική προσέγγιση και αυτό είναι ικανό να τραβήξει το ενδιαφέρον μου..

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο παραγωγός Tony DeRosa-Grund και πρόεδρος του Evergreen Media Group, επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα ταινία που βασίζεται στις εμπειρίες δύο ρεπόρτερ, Laura Didio και Marvin Scott, που διερεύνησαν τα γεγονότα για το κανάλι WNEW-TV της Νέας Υόρκης.

O DeRosa-Grund έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για λογαριασμό των Didio και Scott, σύμφωνα με τους οποίους είχε πραγματοποιηθεί μια πνευματιστική συγκέντρωση στο σπίτι στις 6 Μαρτίου του 1976.

Προφανώς, ο Didio ήταν τότε ένας 19-χρονος βοηθός δημοσιογράφου που ...


...είχε εντοπίσει την οικογένεια Lutz μέσω μητρώα περιουσιακών στοιχείων αφού αυτή έφυγε από το σπίτι, και εξασφάλισε άδεια από τον George Lutz να επισκεφθεί εκείνος το σπίτι.

Η νέα έκθεση που προέκυψε, υποτίθεται ότι αποκάλυψε παρουσίες φαντασμάτων, μεταξύ των οποίων ενός νεαρού αγοριού.

Ο Didio είπε στο site:

"Έζησα αυτήν την τρομερή δοκιμασία και είμαι το μόνο πρόσωπο που έχει την ικανότητα να πει την αληθινή prequel ιστορία του Amityville στο σύνολό της. Ακόμα και μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μετά από την προσωπική μου εμπειρία, δεν υπάρχει κανένας που θα μπορούσε να με πείσει να πάω ξανά πίσω σε εκείνο το σπίτι."

Προς το παρόν δεν έχουν σκηνοθέτη ή σεναριογράφο, αλλά πηγαίνουν την ιδέα τους στα studio και την χαρακτηρίζουν found footage της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι το 1976.

Προφανώς το βίντεο χάθηκε, αλλά κατάφεραν να εντοπίσουν ένα αντίγραφο μαζί με επιπλέον υλικό που είχε ο Scott στην κατοχή του.

Πώς σας ακούγονται όλα αυτά;