Header Ads

From Beneath trailer: Οι βδέλλες δεν είναι ξεπερασμένες;

Η Acort International έστειλε στα ιντερνετικά έντυπα το trailer και το επίσημο poster του νέο θρίλερ From Beneath, σε σενάριο και σκηνοθεσία του David Doucette.

Το From Beneath είναι ένα ανατριχιαστικό και με suspense φιλμ για ένα νεαρό ζευγάρι που πάει για διακοπές στην αγροτική κατοικία ενός συγγενή.

Ιδρωμένοι και κουρασμένοι από το μακρύ ταξίδι και τη ζέστη, η Sam και ο Jason θα κάνουν μια βουτιά στη λίμνη, αλλά θα δαγκωθούν από ένα παράξενο είδος βδέλλας που σέρνεται μέσα στο σώμα τους, όταν θα προσπαθήσουν να το βγάλουν.

Επιστρέφουν στο σπίτι, όπου η αδελφή της Sam και η οικογένειά της δεν έχουν επιστρέψει ακόμη.

Καθώς ο χρόνος περνάει, η ζημιά στο πόδι του Jason επιδεινώνεται σε μια λοίμωξη που εξαπλώνεται ραγδαία, και περίεργα στοιχεία αρχίζουν να δείχνουν ότι μπορεί η απουσία της οικογένειας να μην οφείλεται σε κανονικά αίτια.

Ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο ξεκινά για τη Sam, για να ανακαλύψει τι συνέβη στην αδελφή της και την οικογένειά της και τι συμβαίνει στον οργανισμό του Jason, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον τη σωματική και συναισθηματική κατάρρευση του.


Παίζουν Lauren Watson και Jamie Temple.

Το From Beneath έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στο dvd στις 12 Οκτωβρίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο facebook.

Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.



From Beneath trailer από Horrorant