Header Ads

Paranormal Activity 4 trailer: Δραστηριότητα με video chat!

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τους οπαδούς των found footage καθώς σήμερα θα δείτε το επίσημο trailer του Paranormal Activity 4.

Προηγήθηκαν δύο μικρά teaser-απάτη που δεν είδατε στο Horrorant, καθώς δεν έδειχναν τίποτε καινούργιο και διαρκούσαν κάτι δευτερόλεπτα (αυτό για αυτούς που νομίζουν ότι θα κάναμε τα πάντα για την επισκεψιμότητα).

Πέρυσι, οι σκηνοθέτες Henry Joost και Ariel Schulman υιοθέτησαν το ρετρό και πήγαν τη σειρά στις μέρες της βιντεοκασέτας στη δεκαετία του ‘80, κάτι που ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσει κάτι νέο στο franchise.

Λοιπόν, φέτος βρίσκονται και πάλι στο τιμόνι για το Paranormal Activity 4, και στα ερασιτεχνικά video προσθέτουν …video chat.

To PA 4 παίρνει την ιστορία των στοιχειωμένων αδερφών Kristi και Katie και τη φέρνει στον κόσμο του σήμερα.

Αυτή τη φορά, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας φαίνεται να έχουν μετακομίσει δίπλα στην οικία ενός μικρού κοριτσιού ή κάτι τέτοιο, και επίσης υπάρχει ένα αγόρι με ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις… αλλά τίποτε από όλα αυτά δεν είναι σημαντικά.

Οι Paranormal Activity ταινίες δεν είναι επιτυχημένες για την ιστορία που λένε, αλλά για τα τεχνάσματα και την εμπειρία που σου προσφέρουν.

Είναι ένα μοναδικό είδος κινηματογραφικού ταξιδιού που επιβάλλεται να δουν όλοι στις αίθουσες και όχι στο dvd.

Anyway, δείτε το επίσημο trailer του Paranormal Activity 4, το οποίο θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 19 Οκτωβρίου.
Πώς σας φαίνεται;




Paranormal Activity 4 trailer από Horrorant