Header Ads

Passion trailer : Η μεγάλη επιστροφή του Brian De Palma στα ερωτικά θρίλερ.

Γράφει ο Νίκος Σιδεράς.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο, το Passion, το νέο ψυχοσεξουαλικό θρίλερ του μετρ του σασπένς, Brian De Palma, κυκλοφόρησε το πρώτο του trailer.

Σύντομο σε διάρκεια αλλά αρκετά καυτό και μυστηριώδες για να εξάψει τη φαντασία μας, δείχνει τη διάθεση του μεγάλου σκηνοθέτη να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα είδος που γνωρίζει πολύ καλά (
Dressed To Kill, Body Double).

Και μάλλον θα τα καταφέρει αν κρίνουμε από το σέξι πρωταγωνιστικό δίδυμο στο οποίο εμπιστεύτηκε τους δύο κεντρικούς ρόλους.

Αταίριαστες εμφανισιακά αλλά με τεράστιο hype να τις ακολουθεί αυτή τη στιγμή, έχουμε από τη μία την πανέμορφη 
Rachel McAdams (The Vow) και από την άλλη το σουηδικό κορίτσι με το τατουάζ Noomi Rapace (Prometheus) να κονταροχτυπιούνται σε ερμηνευτική αλλά και ερωτική μονομαχία...



Η πρώτη σε ρόλο αδίστακτης αφεντικίνας προσπαθεί να επιβληθεί στη νεοφερμένη δεύτερη η οποία με τη σειρά της από ντροπαλό και ταπεινό εργαζόμενο κορίτσι ενδίδει στα παιχνίδια της και μεταμορφώνεται σε αδίστακτο θηλυκό έτοιμο για όλα.

Κάπως έτσι η κόντρα καθώς και η ερωτική έλξη που νιώθουν μεταξύ τους διαδέχονται η μία την άλλη συνεχώς, μέχρι που στο τέλος μετατρέπονται σε κάτι σκοτεινότερο, σπρώχνοντας τις δύο γυναίκες στα άκρα.

Σέξι, στιλάτο και αισθησιακό, με μια δόση από 
Μάτια Ερμητικά Κλειστά στην ατμόσφαιρα, δείχνει πολλά υποσχόμενο και μάλλον σηματοδοτεί την επιστροφή του De Palma στις καλές ταινίες. 
Ας ελπίσουμε το αποτέλεσμα να μη τον διαψεύσει για μια ακόμη φορά.

Να σημειωθεί ότι το φιλμ αποτελεί ελεύθερη διασκευή του γαλλικού Crime d’ amour (Η Αντίζηλος) που κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι στην Ελλάδα.

Απολαύστε το παρακάτω και περιμένω εντυπώσεις…

Passion trailer από Horrorant