Header Ads

Raaz 3 trailer: Απίστευτες εικόνες, πανέμορφες γυναίκες ...το Bollywood είναι εδώ!

Το πιο επιτυχημένο franchise τρόμου στην ιστορία του ινδικού κινηματογράφου είναι έτοιμο να εισαγάγει άλλη μία ταινία.

Το Raaz 3 του Bollywood θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 7 Σεπτεμβρίου, και μόλις κυκλοφόρησαν poster και ένα καταπληκτικό trailer.

Το trailer είναι στα Ινδικά, αλλά πιστέψτε με, ανάμεσσα στις εκπληκτικά πανέμορφες γυναίκες, τις freaky στιγμές και την epic μουσική, το να μην καταλαβαίνεις τι λένε δε θα σας ενοχλήσει καθόλου.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Vikram Bhatt και παίζουν Emraan Hashmi, Bipasha Basu και Esha Gupta (τα γράφω γιατί θα πέσει πολύ googl-άρισμα μόλις το δείτε, είμαι σίγουρος).

Με φόντο ένα σκηνικό γεμάτο λάμψη, φώτα, αίγλη αλλά και πισώπλατα μαχαιρώματα του κόσμου της ψυχαγωγίας, η ξεπερασμένη ντίβα Shanaya (Basu) στρέφεται προς τη μαύρη μαγεία για να εμποδίσει τη νεαρή στάρλετ Sanjana (Gupta) στην επιδίωξή της να σφετεριστεί τη θέση της Shanaya στο stardom.

Στρέφεται ανηλεώς κατά του κοριτσιού, χρησιμοποιώντας τον εραστή της, Aditya (Hashmi), ως πιόνι, έναν άνθρωπο που της χρωστάει τη καριέρα του.

Τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, όταν ο Aditya ερωτεύεται τη Sanjana και ορκίζεται να τη προστατεύσει από το κακό που βρίσκεται στο δρόμο της.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες στο trailer.
Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά και με τον Ινδικό τρόμο;



Raaz 3 trailer από Horrorant