Header Ads

Come Out and Play Trailer: Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;

Γράφει ο Νίκος Σιδεράς.

Ποιος θα μου το ‘λεγε  ότι σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη μου κριτική εδώ στο Horrorant, το Who Can Kill A Child, το ξεχασμένο ενοχλητικό θρίλερ του 1976, θα αποκτούσε το δικό του remake.

Δεν ξέρω αν οι ξένοι μεγαλοπαραγωγοί μας διαβάζουν, το σίγουρο όμως είναι πως έδωσαν την προσοχή που φώναζα ότι πρέπει να δοθεί στο παραγνωρισμένο αυτό αριστούργημα.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Midnight Madness του Toronto, το Come Out and Play του πρωτοεμφανιζόμενου μυστηριώδη σκηνοθέτη Makinov, κυκλοφόρησε το πρώτο του επίσημο trailer.

Εντυπωσιακό και αγωνιώδες, φαίνεται να τηρεί την ίδια σκηνοθετική γραμμή του πρωτότυπου και απ’ ότι μπορούμε να καταλάβουμε δεν πρόκειται για μια ακόμη ελεύθερη διασκευή αλλά για μια πιστή αντιγραφή σκηνή προς σκηνή.

Μάλιστα τα δύο φιλμ δείχνουν να μοιάζουν απελπιστικά πολύ όχι μόνο από σκηνοθετικής και εικαστικής άποψης, αλλά και στη νοσηρότητα του κλίματος.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη :


Η Beth (Vinessa Shaw, The Hills Have Eyes) και o Francis (Ebon Moss-Bachrach, Higher Ground) αποφασίζουν να πάνε διακοπές λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο Francis επιμένει να επισκεφτούν ένα πιο γαλήνιο μέρος και η Beth με τη σειρά της συμφωνεί μαζί του αν και διστακτικά.
Τελικά καταλήγουν σε ένα  όμορφο νησί, σύντομα όμως ανακαλύπτουν ότι είναι μυστηριωδώς εγκαταλελειμμένο και πως οι μόνοι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι παιδιά.

 Η  Beth και o Francis ξεκινούν να σκαλίζουν το μυστήριο των εξαφανισμένων ενηλίκων και πολύ γρήγορα μια μέρα στον παράδεισο μετατρέπεται γρήγορα σε αγώνα για επιβίωση.


Δείτε το ενδιαφέρον και ανατριχιαστικό trailer παρακάτω και αφήστε εντυπώσεις.