Header Ads

Fever (Fievre) trailer: Ονειρικός Γαλλικός τρόμος

Από το σκηνοθέτη Romain Basset και με πρωταγωνίστρια τη κουκλίτσα Lilly-Fleur Pointeaux και τη θρυλική Catriona MacColl (του The Beyond και πιο πρόσφατα στο The Bizarre Theatre)   έρχεται με ένα εντυπωσιακό πρώτο trailer το Fever (Fievre στα Γαλλικά), μια Γαλλική παραγωγή σε σενάριο Romain Basset και Karim Cheriguene (ο οποίος έχει δουλέψει με τον Xavier Gens).

Ολόκληρη η ταινία λαμβάνει χώρα στον κόσμο των lucid dreams…
Καλύτερα όμως να διαβάσετε τη σύνοψη.

Η Jessica δεν έχει ονειρευτεί ποτέ στη ζωή της, αλλά είχε τακτικούς εφιάλτες των οποίων το νόημα της έχει διαφύγει.

Αυτή η ιδιαιτερότητα της την έχει οδηγήσει στη διεξαγωγή μελετών που ειδικεύονται στην ψυχοφυσιολογία των ονείρων και ακολουθεί μια θεραπεία με τον Sean, μέντορα και φίλο της, για να προσπαθήσουν να κατανοήσουν την προέλευση των εφιαλτών της.

Μετά το θάνατο της γιαγιάς της, την οποία ελάχιστα γνώριζε, η Jessica απρόθυμα επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας...




Κατά την άφιξή της, ανακαλύπτει ότι η μακαρίτισσα γιαγιά της αναπαύεται στο διπλανό δωμάτιο για τις δικές της κατά τη διάρκεια του ύπνου...

Μετά από μια σκληρή πρώτη νύχτα που έγινε ανήσυχη από έναν περίεργο εφιάλτη στον οποίο συναντά τη νεκρή γιαγιά της, η Jessica ξαφνικά αρρωσταίνει.

Κολλημένη στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, η νεαρή γυναίκα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη ληθαργική κατάσταση της και να βιώσει διαυγή όνειρα ώστε να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του εφιάλτη της.

Στο εξής, και με τη συμβουλή του Sean, η Jessica χρειάζεται να αναπνεύσει λίγο αιθέρα όταν εκδηλώνεται η κρίση, για να βυθιστεί βαθύτερα στο ‘άλλο’ κόσμο.

Η Jessica θα αρχίσει να προσαρμόζεται σε ένα εφιαλτικό κόσμο, και σταδιακά θα  αναπτύσσει τις ικανότητες μιας διαυγή ονειροπόλου, και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει το κακό που στοιχειώνει αυτή και το σπίτι της οικογένειας ...


Ψυχεδελικό, περίεργο και σαφώς στα χνάρια του Livid, το Fever δίνει τη νέα τάση στο Γαλλικό σινεμά τρόμου.

Δείτε το trailer παρακάτω.
Πώς σας φαίνεται;



Fever (Fievre) trailer από Horrorant