Header Ads

The Bay trailer: Το τέλος θα έρθει από το νερό

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών δεν είχαμε πληροφορίες από το The Bay του Barry Levinson, πέρα από κάτι φωτογραφίες και ανεπίσημα σχόλια.

Πριν λίγες μέρες το iTunes εξασφάλισε το πρώτο επίσημο poster και trailer, το οποίο θα δείτε παρακάτω.

Η γραφική παραθαλάσσια πόλη του Claridge είναι γεμάτη υπαίθριους διαγωνισμούς καβουροφαγίας, φρέσκες μηλόπιτες και λουόμενους που χοροπηδάν μπροστά στη θάλασσα, καθώς οι κάτοικοι προετοιμάζονται για τους ετήσιους εορτασμούς του Ιουλίου.

Στο Claridge, το νερό είναι η ψυχή της κοινότητας.
Αλλά όταν δύο βιολόγοι ερευνητές βρίσκουν εντυπωσιακά επίπεδα τοξικότητας στον κόλπο, κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για τη φρίκη που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Μια θανάσιμη μάστιγα εξαπολύεται, μετατρέποντας τους ανθρώπους του Claridge σε ξενιστές ενός μεταλλαγμένου είδους παρασίτων, που αναπτύσσεται τρώγωντας το σώμα του ξενιστή και καταλήγοντας σε κάτι ακόμα πιο τρομακτικό...




Ο τοπικός σερίφης και οι βοηθοί του προσπαθούν να αναχαιτήσουν την επιθετική επιδημία ενώ ένας συγκλονισμένος γιατρός προσπαθεί να συντονιστεί με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων μέσω Skype.

Φίλοι και οικογένειες που πλήττονται από την επιδημία προσπαθούν να μοιραστούν τον πανικό τους με τον έξω κόσμο, και μια αφελής φοιτήτρια δημοσιογραφίας που εργάζεται ως βοηθός σε ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό παλεύει να κατανοήσει το χάος γύρω της.


Παίζουν Will Rogers, Kristen Connolly, Kether Donohue και άλλοι.
Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε τις εντυπώσεις σας.


 
The Bay trailer από Horrorant