Header Ads

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ V/H/S trailer 2: Νέες σκηνές, περισσότερος τρόμος

Ακούστε, ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε πραγματικά μια ταινία τρόμου είναι σε ένα μεγάλο, κατάμαυρο δωμάτιο με εκκωφαντικό ήχο surround και μια ομάδα ανθρώπων να φοβούνται το ίδιο με σας.

Άλλες φορές, ένα laptop τη κάνει τη δουλειά.
Αλλά εγώ και μια ομάδα από περίπου 100 άλλους, είχαμε το προνόμιο να δούμε τη Καναδική πρεμιέρα του 
V / H / S στο Toronto After Dark Film Festival.

Δείτε το!
Αν αγαπάτε τα horror, αν μισείτε τα horror, αν νομίζετε ότι μπορεί να σας αρέσει και θέλετε να το δοκιμάσετε, απλά δείτε το!

Υπάρχουν 5 ή 6 ιστορίες ανθολογίας δεμένες γύρω από μια κεντρική ιστορία, στην οποία τέσσερις τύποι μπαίνουν σε ένα σπίτι για να ψάξουν για μια συγκεκριμένη βιντεοκασέτα.
Θα βρουν πολύ περισσότερες, επιτρέψτε μου να σας πω.

Μερικά τμήματα είναι καλύτερα από τα άλλα (πιστέψτε με, θα συμφωνήσουμε σε ποια), αλλά συνολικά το 
V / H / S είναι μία από τις πιο ευφάνταστες, τρομακτικές, καθηλωτικές, heart-beating-outside-of-your-chest-because-its-so-intense' ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων.

Οι οπαδοί των
Creepshow, του Tales From the Darkside, του The Twilight Zone, ακόμη και του Stephen King, αν έχετε την ευκαιρία να δείτε το V / H / S σε κάποια αίθουσα, να το κάνετε!

Έχει αίμα, έχει τινάγματα, έχει φαντάσματα, και αν είστε σαν εμένα, θα ξέρετε ότι σας τρόμαξε, όταν είναι 1:43 το πρωί και το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω αντί να πάω για ύπνο είναι να γράφω review της ταινίας στο IMDb.



Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε αυτό το κείμενο.
Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε.

Το θέμα είναι ότι όπου γυρίσεις να κοιτάξεις, τα λόγια που γράφονται για το 
V/H/S σε συναρπάζουν όλο και περισσότερο.

Παρακάτω θα δείτε ένα trailer ελληνικής διανομής, με εικόνες που δεν υπάρχουν στο επίσημο trailer και φυσικά, με ελληνικούς υποτίτλους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ HORRORANT!

Αντέχετε;





V/H/S trailer 2 with Greek subs από FilmBoy-gr