Header Ads

Επίσημη σύνοψη, poster και νέα για το cast του Final Girl


Ο Tyler Shields έχει βάλει μπρος ένα καινούργιο θρίλερ εκδίκησης με τίτλο Final Girl

Βέβαια, το ‘final girl’ είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους horror fans για να περιγράψει την badass γκόμενα που ζει μέχρι το τέλος της ταινίας.

Πρόσφατα σας ειδοποιήσαμε ότι η Abigail Breslin (Zombieland) και ο Alexander Ludwig (The Hunger Games) θα είναι στο cast, αλλά μόλις μάθαμε τις προσθήκες του Wes Bentley (Gone), του Logan Huffman, του Michael Trevino, του  Connor Paolo (Stake Land) και της Francesca Eastwood.

Επίσης, κυκλοφόρησε και ένα καινούργιο poster (που μπορείτε να δείτε πατακάτω) μαζί με την επίσημη σύνοψη της ταινίας.


Η Loner Veronica είναι νέα στο σχολείο, ντροπαλή και ευάλωτη, άρα ο ιδανικός στόχος για μια ομάδα εφήβων οι οποίοι παρασύρουν κορίτσια στο δάσος για να τα κυνηγήσουν και να τα σκοτώσουν, σαν ένα extreme sport.

Μόνο που μόλις την ξεμοναχιάσουν, εκείνη θα στρέψει το παιχνίδι πάνω τους και θα διαφύγει, αποκαλύπτοντάς τους ότι είναι οπλισμένη και ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Δεν γνωρίζουν ότι η Veronica είναι ένας δολοφόνος-σε-εκπαίδευση, και είναι επιλεγμένη να σκοτώσει τα αγόρια ως τελικό τεστ της εκπαίδευσής της.

Όταν πέσει η σκόνη, η Veronica θα μάθει αν ήταν η Τελευταία κοπέλα που βλάπτουν αυτά τα αγόρια.


Ενδιαφέρον ακούγεται, αν και δεν θα ήθελα να ξέρω τόσα πολλά για τη ταυτότητα της Final Girl.

Πάντως το cast είναι καλό, και ειδικά η Breslin (μία από τις 15 Rising Starlets του FilmBoy) είναι από μόνος ένας λόγος να σε ενδιαφέρει.

Διαφωνείτε;