Header Ads

The Lords of Salem trailer: Ο Rob Zombie ξαναχτυπά και ...«μαγεύει»!

Γράφει ο Νίκος Σιδεράς.

Θεωρώ τον Rob Zombie μια από τις μεγαλύτερες φούσκες της horror βιομηχανίας και γενικότερα έναν από τους πιο υπερεκτιμημένους σκηνοθέτες ever.

Συμφωνώ πως η αγάπη του για το είδος είναι μεγάλη και πως οι ταινίες του έχουν κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές  νομίζω πως ο τρελό- ροκάς Rob  δεν το ‘χει!

Παραδόξως όμως, το φανατικό του κοινό είναι ιδιαιτέρως πιστό και τόσο μεγάλο, ώστε ακόμα να του επιτρέπεται να γυρίζει ακάθεκτος, χρυσές μετριότητες τρόμου.

Έτσι μετά τα συμπαθητικά αλλά χωρίς σενάριο, λουτρά αίματος House of 1000 Corpses, The Devil’s Rejects και τα ατυχή Halloween και Halloween II, έρχεται μέσα στο 2013, το νέο μεγαλεπήβολο project του, Lords Of Salem!..



Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστεί το μισό του σόι, με μπροστάρισσα  τη μούσα του, Sheri Moon Zombie, και όπως δείχνει το πρώτο επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, έχουμε να δούμε μπόλικη μαύρη μαγεία, θυσίες  και  αιματοκυλίσματα-πάντα με την απαραίτητη rock μουσική υπόκρουση.

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται, εμένα πάντως δε με πολύ-έπεισε  και παρά τις επικές διαθέσεις του (έπεσε στην αντίληψη μου μια αντιγραφή από Kubrick και Eyes Wide Shut ή είναι ιδέα μου;), μου μυρίζει αποτυχία.
Μακάρι να με διαψεύσει…

Πάρτε και την επίσημη σύνοψη για να ξέρετε και τι σας περιμένει.

'Η Heidi, μια ξανθιά ροκ γκόμενα είναι DJ σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και, μαζί με τις δύο φίλες της (Whitey και Munster) αποτελεί μέρος του 'Big Radio H Team'.

Ένα μυστήριο ξύλινο κουτί που περιέχει ένα δίσκο βινυλίου φτάνει για τη Heidi, με την ένδειξη 'a gift from the Lords'.

Υποθέτει ότι θα είναι κανένα ροκ συγκρότημα που θέλει να προωθήσει τη δουλειά του αλλά όταν παίζει το δίσκο στην εκπομπή της, εκείνος παίζει ανάποδα και η Heidi θυμάται ένα παλιό τραύμα της.

Αργότερα, η Whitey παίζει κι αυτή το δίσκο ονομάζοντας τον Lords of Salem και περιέργως ο δίσκος παίζει σωστά και έχει μεγάλη επιτυχία στους ακροατές.

Όταν φτάνει ένα δεύτερο ξύλινο κουτί, περιέχει αφίσες, poster και δωρεάν εισητήρια για μια συναυλία στο Salem.

Όταν θα πάνε, η Heidi και οι φίλες της θα διαπιστώσουν ότι η συναυλία απέχει πολύ από την ροκ οπτική που περίμενε: Οι original Lords of Salem επέστρεψαν και ψάχνουν για αίμα.'

Οι εντυπώσεις σας;


 
The Lords of Salem trailer από Horrorant