Header Ads

Οι σκηνοθέτες του The Raid και Blair Witch Project στο team για το V/H/S 2!

Η ανθολογία τρόμου είναι ζωντανή και έτοιμη για δεύτερο γύρο.
Το V/H/S  2, η συνέχεια του φετινού θρίλερ που έφερε στις αίθουσες το FilmBoy, μόλις ανακοινώθηκε.

Η ταινία θα διατηρήσει την ίδια ομάδα παραγωγής (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων πίσω από το Bloody-Disgusting) και τουλάχιστον έναν από τους σκηνοθέτες του πρώτου (τον Adam Wingard του επερχόμενου You’re Next), αλλά το μεγαλύτερο μέρος του δημιουργικού ρόστερ είναι ολοκαίνουργιο.

Στην κορυφή της νέας λίστας σκηνοθετών βρίσκεται ο Gareth Evans, ο σκηνοθέτης του απίστευτου The Raid: Redemption, ο οποίος θα συν-σκηνοθετήσει μια ιστορία με τον Timo Tjahjanto.

Επίσης, ο Eduardo Sanchez, συν-σκηνοθέτης του Blair Witch Project, θα κάνει μια ιστορία μαζί με τον συνεργάτη στη παραγωγή, Gregg Hale...




Μαζί θα είναι και ο Jason Eisener (Hobo With a Shotgun) και ο Simon Barrett, ο οποίος θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Το Hollywood Reporter έβγαλε πρώτο την είδηση για το sequel, το οποίο θα ακολουθήσει την ίδια τη δομή του πρωτοτύπου.

Στην πρώτη ταινία (που παίζεται για 4η εβδομάδα στην Αθήνα και από σήμερα ξεκινάει στη Ρόδο) μια ομάδα ανδρών προσλαμβάνονται για να βρουν μια βιντεοκασέτα και, ενώ ψάχνουν για αυτή, παρακολουθούν μερικές τρελές ιστορίες.

Η νέα ταινία θα είναι παρόμοια, μόνο που θα επικεντρώνεται σε "ένα ζευγάρι ερευνητών που ανακαλύπτουν μια βιντεοκασέτα, ενώ ψάχνουν για ένα φοιτητή."

Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε όλο τον κόσμο - Los Angeles, Maryland, Nova Scotia, British Columbia και Ινδονησία.

Το V/H/S, εκτός από τη καλή κριτική υποδοχή στην Ελλάδα, έχει κερδίσει έξτρα διασημότητα λόγω της εμπειρίας του κοινού που το παρακολούθησε, στην οποία οι άνθρωποι, σε πολλές περιπτώσεις, χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια της προβολής της.

Και ενώ δεν είναι τόσο τρομακτικό για να ανησυχείτε για την υγεία σας, είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες τρόμου που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια.

Είναι λυπηρό που ορισμένα μέλη της αρχικής ταινίας δεν επιστρέφουν, αλλά το sequel θα έχει Evans, Sanchez και Eisener, οπότε ανυπομονώ.