Header Ads

American Mary trailer: Μια διαφορετική ματιά στην αποκάλυψη των φεστιβάλ


Το American Mary των Jen και Sylvia Soska ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές ανακαλύψεις του 2012, ρίχνοντας σέξι προβολείς στο σκιερό κόσμο της τροποποίησης του σώματος και των παράνομων χειρουργικών επεμβάσεων.

Σύμφωνα με τη καθολική αποδοχή των κριτικών, η Katharine Isabelle είναι φανταστική ως η φοιτήτρια ιατρικής του τίτλου, που υποχρεώνεται σε απασχόληση δεύτερης εργασίας λόγω συσσωρευμένων χρεών στο κολέγιο, για να ανακαλύψει ότι η νέα της ταυτότητα της ως underground χειρουργός είναι απείρως πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα από το να αντιμετωπίζει τους απεριποίητους καθηγητές της.

Η ταινία, και οι δίδυμες αδελφές σκηνοθέτιδες ξεσήκωσαν το FrightFest μέσα στη χρονιά, πριν κάνουν το ίδιο και στο Fantastic Fest του Austin, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στα φεστιβάλ όλου του κόσμου.

Το American Mary θα το απολαύσουν σε περιορισμένες αίθουσες και οι Βρετανοί στις 11 Ιανουαρίου, πριν βγει σε Blu-ray και DVD στις 21 Ιανουαρίου.

Το Empire Online έβγαλε ένα νέο αποκλειστικό trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το οποίο δείχνει το φιλμ από διαφορετική πλευρά από εκείνη που είχαμε δει στο πρώτο.

Εντυπώσεις;






American Mary trailer 2 από Horrorant