Header Ads

Όλη η αλήθεια για το The Host 2 και το video-έκπληξη


Υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το sequel του classic The Host του Bong Joon-Ho – αν κάνεις μια βόλτα στα ιντερνέτια, θε βρεις μέχρι και teaser trailer …από μια ταινία που, όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει γυρίσματα ακόμη, αλλά που δεν ήταν καν σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί μέχρι πριν λίγο καιρό.

Θα τα εξηγήσουμε όλα.
Το Twitch αναφέρει κατ’αρχάς πως ο σκηνοθέτης Pil-Sung Yim (του φετινού Doomsday Book) ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα σενάριο, το οποίο θα σκηνοθετηθεί από τον πρωτάρη σκηνοθέτη Myung-Chun Park.

Αν και δεν έχει διαρρεύσει κάτι για την υπόθεση, έχει αποκαλυφθεί ότι στο The Host 2 θα υπάρχουν δύο διαφορετικά τέρατα.

Ως πιθανότερη ημερομηνία προβολής πάντως, φαίνεται να είναι το καλοκαίρι του 2014, κάτι που τώρα φαίνεται μακρινό πολύ.

Όσον αφορά τώρα τα CGI εφέ και κάποιο υλικό που κυκλοφορεί ως teaser trailer του The Host 2, σας έχω και για αυτό την εξήγηση.




Πριν από λίγες εβδομάδες, η Macrograph έδωσε στη δημοσιότητα ένα test video για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της εξαιρετικά δημοφιλή monster movie.

Το εντυπωσιακό κλιπ (το οποίο μπορείτε να το δείτε παρακάτω), το οποίο στην πραγματικότητα χρονολογείται εδώ και μερικά χρόνια και δεν έχει φτιαχτεί τώρα, ενθουσίασε κάποιους ανθρώπους καθώς έκανε το γύρω του διαδικτύου, φουντώνοντας τη παραφιλολογία ότι πρόκειται για ένα επίσημο teaser του Host 2.

Πάντως, είχε πέσει εκκωφαντική σιωπή σχετικά με το sequel, μέχρι να δώσει αυτές τις πληροφορίες ο παραγωγός Yong-Bae Choi.
Προφανώς, χρειαζόταν.


 
The Host 2 test footage by Macrograph από Horrorant