Header Ads

Έρχονται τα remake του The Orphanage και Julia's Eyes!


Ακόμα κι αν δεν έχουμε ακούσει τίποτα γι 'αυτό το πράγμα εδώ και αρκετό καιρό, η  Screen Daily αναφέρει ότι η Ισπανική Rodar y Rodar Films  ανακοίνωσε το πρόγραμμά με τις επερχόμενες ταινίες της, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το remake του The Orphanage.

Η ιστοσελίδα λέει ότι είναι καθοδόν μια νέα αγγλόφωνη έκδοση του Ορφανοτροφείου του Juan Antonio Bayona, καθώς και διασκευές για τα Julia’s Eyes και The Uninvited Guest του Guillem Morales, και του The Body του Oriol Paulo.

Τα άπαντα Ισπανικά θρίλερ, τώρα και στα αγγλικά…
Λογικό, αν σκεφτείς ότι οι δύο από τις τρεις πρώτες θέσεις του Top 10 Horror του Horrorant για το 2012 ήταν Ισπανικές ταινίες, αλλά όχι και από Ισπανικό studio.

Anyway, δεν υπάρχει λέξη για το αν θα σκηνοθετήσει ο Bayona – μάλλον θα είναι ως παραγωγός.
Εξάλλου ...



... όπως κυνικά συνηθίζει να λέει το Dread Central, οι Αμερικανοί αγαπάνε να δίνουν θέσεις εργασίας remakes σε σκηνοθέτες μουσικών βίντεο.

Πάντως, η Rodar y Rodar ανακοίνωσε και το A Hollow Man του Oriol Paulo, το οποίο "…είναι ένα θρίλερ που εξελίσσεται σε ένα μικρό χωριό στο οποίο συμβαίνουν ανεξήγητα εγκλήματα", και το The Sign, "… ένα ψυχολογικό θρίλερ για μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από ένα έγκλημα του παρελθόντος."

Και οι δύο αναμένονται το 2016 …με τα αγγλόφωνα remakes κατά το 2018 λέω εγώ.
Εδώ θα’μαστε.