Header Ads

Aatma trailer: Ένα διαφορετικό ghost story από την Ινδία


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Από το Ινδό σκηνοθέτη Suparn Verma (Acid Factory) έρχεται το Aatma, μία διαφορετική μεταφυσική ιστορία που έχει για πρωταγωνιστές τη σταρ του Bollywood  Bipasha Basu, που είναι σύνηθες πρόσωπο σε ταινίες τρόμου, και τον αξιόλογο Nawazuddin Siddiqui

Η Basu υποδύεται τη μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει, αφήνοντας πολλές πληγές στη μητέρα. 

Ο χαρακτήρας του Nawazuddin ήταν ένας καταπιεστικός και φρικτός σύζυγος και ο θάνατός του επέτρεψε στην Basu να μεγαλώσει σωστά την κόρη της χωρίς φόβο. 

Όταν όμως παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, η Basu αντιλαμβάνεται πως ίσως δεν είναι τόσο ελεύθερη όσο πίστευε αρχικά. 

Ο χαρακτήρας του Nawazuddin επιστρέφει ως πνεύμα με σκοπό να πάρει μαζί του την κόρη του. 
Η μητέρα της είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να την σώσει.

Οι ταινίες τρόμου με νεκρούς που επιστρέφουν ...


...πίσω για να εκδικηθούν ή να πάρουν κάποιο πρόσωπο μαζί τους, είναι συνηθισμένες και έχουμε δει όλοι αρκετές από αυτές. 

Εκεί που διαφοροποιείται το Aatma, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο trailer, είναι στις προθέσεις του πατέρα, ο οποίος δεν φαίνεται να θέλει να βλάψει την κόρη του, αλλά να την έχει μαζί του. 

Φυσικά δεν πρόκειται για έναν "καλό" τύπο αλλά μπορεί να δώσει ένα συμπαθητικό ανταγωνιστή στην κεντρική ηρωίδα και να προσθέσει δράμα σε μία ταινία που παρουσιάζεται ως θρίλερ.

Το πρώτο trailer δείχνει πως το Aatma, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου, μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε κάτι πρωτότυπο ή να απογοητεύσει και να είναι μία από τα ίδια.

Τι νομίζετε εσείς;

Aatma trailer (english subs) από Horrorant