Header Ads

Gallowwalkers trailer: Ο Wesley Snipes ζει ...περίπου.


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Wesley Snipes is back! ...Περίπου δηλαδή.

Ενώ ο άλλοτε Blade ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή μέσα στους επόμενους μήνες, το Gallowwalkers βρήκε αγοραστή και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής. 

Λογικό λοιπόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το πρώτο trailer.

Το μυστήριο με αυτή την ταινία είναι ότι γυρίστηκε το 2006 και άγνωστος παραμένει ο λόγος που δεν κυκλοφόρησε στις αίθουσες νωρίτερα.

Σκηνοθέτες της ταινίας είναι οι Andrew Goth και Joanne Ray, ενώ το καστ περιλαμβάνει τους Diamond Dallas Page, Simona Brhlikova και Jonathan Garcia.

Από το πρώτο trailer μας αρέσει η ιδέα των ζόμπι σε western και ο  πρωταγωνιστικός χαρακτήρας που θυμίζει λίγο το Blade...



Βέβαια αν εξαιρέσεις μερικά χιουμοριστικά στιγμιότυπα, η ατμόσφαιρα φαίνεται κάπως μονότονη και ο Wesley Snipes υποδύεται ένα ρόλο που τον έχουμε ξαναδεί πολλές φορές.

Παρακάτω η σύνοψη και το trailer της ταινίας.

 "Το Gallowwalkers διηγείται την ιστορία του Aman (Snipes), γιου μία μοναχής που έσπασε τον όρκο της στο Θεό για να τον σώσει. 

Η τιμωρία του Aman είναι να τον κυνηγούν όλοι εκείνοι που σκοτώνει. 
Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν θα εκδικηθεί τη συμμορία που σκότωσε τη γυναίκα του και εκείνοι θα επιστρέψουν στη ζωή για να πάρουν τη δική τους εκδίκηση."

Θα δείτε το Gallowwalkers όταν κυκλοφορήσει ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές στη λίστα με τις ταινίες που θέλετε να δειτε;

 
Gallowwalkers trailer από Horrorant