Header Ads

Το καθυστερημένο Wolf Creek 2 αρχίζει επιτέλους γυρίσματα


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Το Wolf Creek κυκλοφόρησε το 2005 και μας παρουσίασε τον Mick Taylor, έναν εκ πρώτης όψεως συνηθισμένο Αυστραλό, που τελικά είναι serial killer. 

Με πρεμιέρα στις Κάννες, ήταν από τα θρίλερ που συζητήθηκαν περισσότερο εκείνη τη χρονιά και η νούμερο ένα ταινία στην Αυστραλία, με τους φαν της να περιμένουν καιρό νέα για την συνέχειά της.

Παρότι η παραγωγή πέρασε από διάφορα στάδια με αρκετούς χρηματοδότες να αποχωρούν, και αφού είχατε διαβάσει στο Horrorant την επίσημη σύνοψη, μάθαμε σήμερα πως η δεύτερη ταινία έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα!

Το σενάριο συνυπογράφουν ο Aaron Sterns και ο σκηνοθέτης Greg Mclean, που δούλεψαν και στην πρώτη ταινία, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο σαν Mick Taylor επιστρέφει ο John Jarratt
Τα θύματα αυτή τη φορά είναι οι Ryan Corr, Shannon Ashlyn and Philipe Klaus...




"Είναι απίστευτο που δουλεύω για ακόμη μία φορά με τον John Jarratt
Σκοπεύουμε να εμβαθύνουμε περισσότερο στο συναρπαστικό χαρακτήρα του Mick Taylor. 

Μαζέψαμε μία εκπληκτική ομάδα που δουλεύει σκληρά για να προσφέρει μία ακόμα καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο τρομακτική εμπειρία από αυτή της πρώτης ταινίας.

Αυτά είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Greg Mclean.
 

Άγνωστη παραμένει για τώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας. 
Ας θυμηθούμε τη σύνοψη του Wolf Creek 2, όπως τη δημοσιεύσαμε στις αρχές του 2012:

"Δελεασμένοι από την ιδέα των αυθεντικών Αυστραλέζικων διακοπών, οι ταξιδιώτες Rutger, Katarina και Paul επισκέπτονται τον περιβόητο κρατήρα στο Wolf Creek. 

Το όνειρο μιας περιπέτειας σύντομα γίνεται μια φοβερή πραγματικότητα όταν αντιμετωπίζουν τον κακόφημο ντόπιο, τον τελευταίο άνθρωπο που θα ήθελε κάποιος ταξιδιώτης να συναντήσει, τον Mick Taylor.

Καθώς οι τρεις φίλοι το σκάνε, ο Mick τους καταδιώκει σε μια επική κτηνωδία στην εχθρική έρημο.

Μόνο ένας θα παραμείνει, για να συρθεί στη φωλιά του και να δει το αληθινό μέγεθος του τερατουργήματός του.


Και αν αυτός ο τελευταίος επιζών μπορεί να έχει κάποια ελπίδα επιβίωσης, εκεί όπου κανείς δεν έχει σωθεί ποτέ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ίχνος εξυπνάδας για να ξεγελάσει τον άνθρωπο πίσω από το τέρας και να γίνει και ο ίδιος εξίσου αδίστακτο τέρας μέσα στον άνθρωπο."