Header Ads

Και επίσημα έρχεται το Sinister 2


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ το Sinister μία από τις καλύτερες ταινίες φέτος και σίγουρα το θρίλερ της χρονιάς. 

Η ταινία με μπάτζετ της τάξης των $3 εκατομμυρίων, είχε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία κερδίζοντας $80 εκατομμύρια παγκόσμια. 

Το Deadline επιβεβαιώνει όσα είπαμε πριν μερικές βδομάδες, ότι δηλαδή το Sinister θα έχει συνέχεια.

Η πρώτη ταινία από το σεναριογράφο-σκηνοθέτη Scott Derrickson είχε πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke ως ένα συγγραφέα βιβλίων που ανακαλύπτει ένα κουτί με παλιές τρομακτικές ταινίες στο καινούργιο του σπίτι.

Ο σεναριογράφος C. Robert Cargill και ο σκηνοθέτης επιστρέφουν για τη δεύτερη ταινία, που παράγει η Blumhouse Productions, για να γράψουν το σενάριο...



Ο Derrickson όμως δεν θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. 
Τo Sinister είναι το τρίτο franchise ταινιών τρόμου που αναπτύσσει η Blumhouse Productions μετά τα επιτυχημένα Paranormal Activity και Insidious.

Για την ώρα δεν έχω ιδέα πως μπορεί να συνεχιστεί η ιστορία, αν και το πιθανότερο είναι τα video από super 8 κάμερες να έχουν και πάλι μεγάλη σημασία.

Θα ήθελα πολύ τον Derrickson, που μας έδωσε και το επίσης πολύ καλό The Exorcism of Emily Rose, να σκηνοθετήσει, αλλά ακόμη και έτσι περιμένω με αγωνία τη συνέχεια του Sinister μιας και δεν είναι πολλά τα franchise ταινιών τρόμου τα τελευταία χρόνια που εντυπωσίασαν σε τέτοιο βαθμό με την πρώτη τους ταινία.

Θέλετε να δείτε μία δεύτερη ταινία και ποιες ιδέες έχετε για τη συνέχεια της ιστορίας;