Header Ads

Ο 'Loki' Tom Hiddleston φαβορί για το πρώτο ρόλο του The Crow!


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Πριν λίγο καιρό σας είπαμε πως ο James McAvoy είναι πιθανό να πρωταγωνιστήσει στο ταλαιπωρημένο πλέον reboot του The Crow ως Eric Draven. 

Προσωπικά, παρότι ο ηθοποιός είναι πολύ καλός, δεν θεωρώ πως εμφανισιακά τουλάχιστον ταιριάζει στο ρόλο και τελικά, όπως οι Bradley Cooper και Mark Wahlberg πριν από αυτόν, ο Άγγλος ηθοποιός δεν θα συμμετάσχει στη ταινία.

Τις τελευταίες μέρες και ενώ η παραγωγή ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα, ακούγεται όλο και περισσότερο το όνομα του συνεχώς ανερχόμενου Tom Hiddleston

Σύμφωνα λοιπόν με το The Wrap, ο Hiddleston δείπνισε πρόσφατα με τους παραγωγούς της ταινίας και τους έστειλε ένα δοκιμαστικό που έκανε μόνος του ενώ έχει πάνω του το απαραίτητο make up. 

Ο ηθοποιός θα περάσει από κανονικά make up τεστ τις επόμενες μέρες αφού η εξωτερική εμφάνιση του πρωταγωνιστή είναι πολύ σημαντική για τους φαν του franchise...



Το ίδιο άρθρο τονίζει πως οι παραγωγοί θέλουν τον Loki από τις ταινίες της Marvel για πρωταγωνιστή, αφού η ικανότητά του να παρουσιάζει την καλή αλλά και σκοτεινή πλευρά ενός χαρακτήρα είναι εξαιρετική. 

Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους. 
Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Thor και έχει συμμετάσχει σε πολύ αξιόλογες ταινίες τα τελευταία χρόνια όπως τα Midnight in Paris, War Horse και The Deep Blue Sea, είναι μία εξαιρετική επιλογή για το ρόλο και νομίζω θα βρει σύμφωνους τους περισσότερους φαν της original ταινίας.

Βέβαια η ερώτηση παραμένει πως οι δημιουργοί θα καταφέρουν να βγάλουν μία ταινία τόσο σκοτεινή και γκόθικ ταινία όπως αυτή του Alex Proyas που κυκλοφόρησε το 1994 και στην οποία ο ανερχόμενος τότε Brandon Lee έχασε τη ζωή του την περίοδο που η ταινία ακόμα γυριζόταν.


Για το reboot πάντως ο παραγωγός Ed Pressman, αφότου μίλησε με τους Stephen Norrington, Nick Cave και Juan Carlos Fresnadillo, κατέληξε στον F. Javier Gutierrez για σκηνοθέτη της ταινίας, το σενάριο της οποίας έχει γράψει ο Cliff Dorfman (Warrior).


Συμφωνώ πως το reboot της κλασικής πλέον ταινίας δεν χρειάζεται αλλά η επιλογή του Hiddleston για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σίγουρα δημιουργεί κάποιο ενδιαφέρον για την ταινία που πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα αργότερα μέσα στο 2013.

Τι νομίζετε εσείς;