Header Ads

Ο James McAvoy για τον πρώτο ρόλο στο remake του The Crow!


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Το 2008 ακούσαμε για πρώτη φορά τα πλάνα για reboot/remake της θρυλικής ταινίας The Crow του Alex Proyas που κυκλοφόρησε το 1994 και είχε για πρωταγωνιστή τον Brandon Lee

Έκτοτε, μάθαμε για τη πιθανότητα να πρωταγωνιστούσε ο Bradley Cooper (!) και τη παραίτηση του σκηνοθέτη Carlos Fresnadillo από το project.

Ενώ λοιπόν έχουν ακουστεί ονόματα όπως αυτά των Bradley Cooper, Mark Wahlberg και Channing Tatum, το Bloody Disgusting έγραψε πως ο James McAvoy (X-Men: First Class, The Consirator, Wanted) θα πρωταγωνιστήσει στο remake που ετοιμάζει η Relativity.

Ο F. Javier Gutierrez και ο Jesse Wigutow αναφέρονται ακόμα ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος αντίστοιχα.

Βασικός χαρακτήρας του The Crow είναι ο Eric Draven ...


...ένας άνδρας που επιστρέφει στη ζωή για να εκδικηθεί τους δολοφόνους της γυναίκας του. 

Η original ταινία με το μοναδικό gothic rock στυλ, την πανέμορφη φωτογραφία και την εκπληκτική σκηνοθεσία του μεγάλου Alex Proyas, ήταν από τις καλύτερες ταινίες τη χρονιά που κυκλοφόρησε και από τότε έχει μαζέψει φανατικό κοινό και στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν νέα για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται η παραγωγή, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την ίδια ατμόσφαιρα με την πρώτη ταινία.

Θέλετε να δείτε το remake του The Crow και πως σας φαίνεται ο James McAvoy στον πρωταγωνιστικό ρόλο;