Header Ads

The Conjuring trailer 2: Όταν το Insidious αλλάζει όνομα


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Ένα μήνα μετά το teaser της νέας ταινίας του James Wan "The Conjuring", η Warner Bros κυκλοφορεί το πρώτο full length trailer.

Σε αντίθεση με το teaser, όπου είδαμε την οικογένεια του στοιχειωμένου σπιτιού και Τα παλαμάκια του τρόμου, εδώ γνωρίζουμε τους Warrens και έχουμε ένα γεμάτο τρομάρες, διάρκειας 2.30 λεπτών, trailer.


"Μια οικογένεια τρομοκρατείται από ένα πνεύμα που έχει στοιχειώσει το σπίτι που έχουν μόλις εγκατασταθεί. 

Προς βοήθεια τους σπεύδουν δύο ερευνητές παραφυσικών φαινομένων, οι Warrens και έρχονται αντιμέτωποι με μια πανίσχυρη οντότητα που όμοια της δεν έχουν ξανά αντιμετωπίσει."

Στο trailer μπορούμε να πούμε ότι τα βλέπουμε όλα (;):
 


Από Paranormal Activity αόρατα τραβήγματα σε Blair Witch Project footage και από Insidious δαίμονες σε Ju-On: The Grudge καταραμένα πνεύματα.

Αυτό όμως μόνο κακό δεν είναι όταν την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James Wan των Saw (2004) και Insidious (2010).

Ένας σκηνοθέτης που δεν μας έχει απογοητεύσει με τις μέχρι τώρα δουλειές του και που βελτιώνεται συνεχώς από ταινία σε ταινία.

Όσον αφορά τους Warrens, φαίνεται ότι η Lorraine Warren (Vera Farmiga, Orphan) είναι αυτή που έχει το χάρισμα και έρχεται σε επαφή με τα πνεύματα και ο Ed Warren (Patrick Wilson, Prometheus) τη βοηθάει και καταγράφει τα όποια ευρήματα.

Οι Ed και Lorraine Warren είναι περισσότερο γνωστοί για την δουλειά τους στην υπόθεση του Amityville Horror το 1975, που και αυτό έγινε βιβλίο αλλά και ταινία/ες.

Η υπόθεση του The Conjuring βασίζεται σε γεγονότα που συνέβησαν το 1970 στο Harrisville του New Hampshire, μέρος μιας περιοχής γνωστής ως New England.

Είναι η ίδια New England που συναντάμε συχνά σε ιστορίες φαντασίας και τρόμου, από αυτές του Stephen King ως τις ιστορίες του Howard P. Lovecraft.


Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι: Ron Livingston (The odd Life of Timothy Green), Lili Taylor (Being Flynn), Joey King (Quarantine), Shanley Caswell, Hayley McFarland, Mackenzie Foy (The Twilight saga: Breaking Dawn 2).

Το The Conjuring βγαίνει στην Αμερική στις 19 Ιουλίου και παρόλο που οι δημιουργοί του έλπιζαν σε ένα "PG-13" πήρε movie rating "R" αν και δεν έχει ίχνος αίματος.


Τι λέτε βάζει υποψηφιότητα για την ταινία τρόμου της χρονιάς;

 
The Conjuring trailer 2 από Horrorant