Header Ads

100 Bloody Acres trailer: Οι Αυστραλοί επιστρέφουν με κωμωδία


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Ο σεβασμός προς τον πελάτη και η παροχή του καλύτερου δυνατού προϊόντος είναι το παν για κάθε σωστό επαγγελματία.

Αυτό κάνουν και οι αφοί Morgans (Reg και Lindsay), ιδιοκτήτες μιας μικρής επιχείρησης παραγωγής/πώλησης λιπασμάτων που ανακαλύπτουν ότι το ανθρώπινο αίμα και τα κόκαλα κάνουν το προϊόν τους ασυναγώνιστο.

Οργώνουν λοιπόν καθημερινά την αυστραλιανή ύπαιθρο συλλέγοντας όποιο θύμα τροχαίου βρεθεί μπροστά τους. 


Οι δουλειές πάνε καλά, αλλά όλως περιέργως κάποια στιγμή ο κόσμος ...παύει να σκοτώνεται!
Έχοντας λοιπόν μπροστά τους ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα (εμπόδιο για την ανάπτυξη στα δικά μας μέρη) παίρνουν δραστικά μέτρα. 

Οι πρώτοι τυχεροί που θα ...συμβάλουν στην καλή λειτουργία της επιχείρησης είναι τρεις ταξιδιώτες των οποίων το αυτοκίνητο παρουσίασε βλάβη.

Όλα φαίνεται ότι οδηγούν προς την μηχανή του κιμά, μέχρι τη στιγμή που ο Reg Morgan ερωτεύεται ένα από τα υποψήφια «προϊόντα», την Sophie...


Αρκετά ήσυχη παρέμεινε η αυστραλιανή ενδοχώρα όσον αφορά τους psycho killers, καθώς είχαμε να ακούσουμε νέα τους από την εποχή του Wolf Creek (2005), άντε και του  The Loved Ones (2009).

Κι όμως υπάρχει ζωή εκεί, και ακούει στον τίτλο "100 Bloody Acres". 

Μια horror-comedy με την Cyan Films στην παραγωγή και τους Colin και Cameron Cairnes στην πρώτη τους σεναριακή-σκηνοθετική μεγάλου μήκους δουλειά, με το αποτέλεσμα (μέσω του trailer) να φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό. 

Άφθονα gore στοιχεία, ιδιαίτερο χιούμορ και μια ξεχωριστή ιστορία (οι δολοφονικές τάσεις των Morgans δεν οφείλονται σε κάποιο παιδικό τραύμα, αλλά σε επαγγελματικά κίνητρα), φαίνεται ότι δημιουργούν μια πρωτότυπη μίξη.

Το καστ περιλαμβάνει τους: Damon Herriman (J. Edgar), Angus Sampson (Insidious), Anna McGahan, Oliver Ackland, Jamie Kristian και ο ψυχάκιας του Wolf Creek, John Jarratt.

H πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Melbourne International Film Festival 2012 και το trailer που σας παρουσιάζουμε κυκλοφόρησε λόγω της Αμερικάνικης πρεμιέρας στις 28 Ιουνίου σε VOD. 


 
100 Bloody Acres trailer από Horrorant