Header Ads

The Dead 2: India trailer: Βρετανικά ζόμπι στην Ινδία


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Πρώτο trailer για την συνέχεια του - αλά Romero - zombie road movie The Dead των Ford Brothers, με τίτλο The Dead 2: India.

Αφού πρώτα μας παρουσίασαν την Αφρικανική ήπειρο να έχει χτυπηθεί από έναν ιό, όπου οι νεκροί επιστρέφουν στη ζωή κι επιτίθενται στους ζωντανούς, ήρθε η σειρά της Ινδίας να πέσει κι αυτή στα δόντια των ζωντανών νεκρών.

Το στόρι της ταινίας έχει να κάνει με τον Αμερικανό μηχανικό Nicholas Burton (Joseph Millson) και την προσπάθειά του να φτάσει στην έγκυο φίλη του Ishani Sharma (Niharika Singh), εν μέσω μιας zombie αποκάλυψης.

Έχοντας στο πλευρό του ένα ορφανό παιδί, θα διανύσουν μια απόσταση 300 μιλίων μέσα από τα υπέροχα αλλά θανατηφόρα τοπία της ινδικής υπαίθρου.

Κινηματογραφημένο σε διάστημα πέντε εβδομάδων σε διάφορες τοποθεσίες της Ινδίας ...



...όπως στο Rajasthan, στο Delhi και στο Mumbai, το The Dead 2: India είναι μια ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο των Howard J Ford και Jonathan Ford.

Με την πρώτη ταινία να ξεχωρίζει αλλά και να διχάζει με τον μινιμαλισμό της (διαβάστε το review εδώ), τόσο στους διαλόγους όσο και στο στυλ κινηματογράφησης, οι Ford Brothers λόγο και της κυκλοφορίας του trailer δήλωσαν:

"Θέλαμε να εμπλουτίσουμε την πλοκή με πιο mainstream στοιχεία χωρίς όμως να χαθεί το ύφος του πρώτου φιλμ. 
Έτσι αυξήσαμε τις σκηνές δράσης με κάποιες πιο τρομακτικές καταστάσεις σε περιοχές που δεν έχουμε ξαναδεί στο είδος."

Αν και για την ώρα η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες παραμένει άγνωστη, μπορείτε να δείτε το trailer που κυκλοφόρησε και να μας πείτε τη γνώμη σας. 


 
The Dead 2: India trailer από Horrorant