Header Ads

Δείτε ολόκληρο το filmumentary Inside Jaws!


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τα λεγόμενα "filmumentaries" για τη τριλογία Star Wars του George Lucas και το Raiders of the Lost Ark, ο Jamie Benning αποφάσισε να ασχοληθεί με ακόμα μία κλασική ταινία του Steven Spielberg, το Jaws

Για όσους δεν γνωρίζουν αυτά τα ανεπίσημα πρότζεκτ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μας πάνε πίσω από τις κάμερες με σκηνές, συνεντεύξεις, φωτογραφίες και αναλύσεις κλασικών ταινιών. 

Στο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ υπάρχουν πράγματα που ακόμα και οι μεγάλοι θαυμαστές της ταινίας πιθανότατα δεν γνωρίζουν. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το filmumentary "Inside Jaws" του Jamie Benning σε high definition...



Το Inside Jaws είναι ένα ανεπίσημο ντοκιμαντέρ από ένα μεγάλο φαν της ταινίας, το δημιουργό Jamie Benning, ο οποίος το αποκαλεί απλά "filmumentary". 

Πίσω από τις κάμερες βίντεο, σχολιασμός από τα μέλη της ομάδας που έφεραν στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία, κομμένες σκηνές και ακόμα περισσότερα μας μεταφέρουν στα γυρίσματα και την ανάπτυξη της ταινίας Jaws του Steven Spielberg που κυκλοφόρησε το 1975.


"Όπως και με τα υπόλοιπα filmumentary που ασχολήθηκα, έτσι και αυτό είναι ένα ανεπίσημο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πρότζεκτ που έγινε με πολύ αγάπη και σεβασμό για τη ταινία Jaws.
δήλωσε ο Jamie Benning.
 

Αυτά τα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ έχουν ενδιαφέρον για όλους όσους αγαπάνε τις ταινίες των George Lucas και Steven Spielberg
Για να δείτε περισσότερα από το δημιουργό Jamie Benning μπορείτε να επισκεφτείτε το Filmumentaries blog ή τη σελίδα του στο Vimeo.

Πως σας φαίνονται;
 
Inside Jaws, A Filmumentary by @jamieswb (2013) from Jamie Benning on Vimeo.