Header Ads

Ένα Hammer-girl στα γυρίσματα του The Raid 2


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Λίγες ταινίες τα τελευταία χρόνια παρέδωσαν τόσο πολύ και ποιοτικό ξύλο όσο το The Raid: Redemption, το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι τον Αύγουστο στη χώρα μας. 

Η ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία με κοινό και κριτικούς και μας σύστησε τον ταλαντούχο Gareth Evans που αφού σκηνοθέτησε ένα μέρος του V/H/S  2 - που ακούγεται πως είναι και το καλύτερο - επιστρέφει με το δεύτερο μέρος που έχει τίτλο The Raid 2.

Ο σκηνοθέτης ανέβασε μέσω του account του στο twitter δύο φωτογραφίες από την καινούργια ταινία που ακόμα γυρίζεται και θα συμπληρώσει τελικά παραπάνω από 100 μέρες γυρισμάτων! 

Ο Iko Uwais επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το καινούργιο καστ περιλαμβάνει τους Tio Pakusadewo, Putra Arifin Scheunamann, Julie Estelle, Alex Abbad, Roy Marten, Matsuda Ryuhei, Endo Kenichi και Kitamura Kazukiall.

Μία από τις φωτογραφίες αποκαλύπτει τη "Hamer Girl" της Julie Estelle, ένα καινούργιο χαρακτήρα...



"Συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε η πρώτη ταινία, το The Raid 2 ακολουθεί τον Rama (Uwais) στην προσπάθειά του να διεισδύσει στην εγκληματική οργάνωση Jakarta προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του και να αποκαλύψει τη διαφθορά στο αστυνομικό σώμα."

Πως σας φαίνεται;