Header Ads

Tulpa trailer: Το Giallo ζει!


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Ο Federico Zampaglione είναι ένας Ιταλός σκηνοθέτης που πρωτοακούστηκε στα διεθνή τρόμο-φεστιβάλ το 2009 με την ταινία Shadow.

Στην επόμενη ταινία του αποφάσισε να αποτίσει ένα φόρο τιμής στο ιταλικό κινηματογραφικό είδος Giallo (θυμηθείτε εδώ τα 10 Καλύτερα Giallo, σύμφωνα με το Horrorant), και έτσι πήρε σάρκα και οστά η ταινία Tulpa

Το Tulpa είναι η ιστορία μιας δυναμικής χρηματίστριας, που θέλοντας να βρίσκεται σε συνεχή πίεση (!) συχνάζει σε ένα ιδιαίτερο σεξ κλαμπ, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας μυστηριώδης θιβετιανός γκουρού.

Μόλις οι εραστές της αρχίζουν να δολοφονούνται με άγριους και σαδιστικούς τρόπους, θα προσπαθήσει να αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου με εφιαλτικές συνέπειες. 

Με έντονα τα στοιχεία του ερωτισμού, της υπερβολικής αιματοχυσίας και των στιλιζαρισμένων πλάνων, η ταινία πέρασε από διάφορα φεστιβάλ ανά την Ευρώπη και ετοιμάζεται για την κινηματογραφική της πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στην Ιταλία, αλλά και σε Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία μέσα στο 2013...




Ο Federico Zampaglione εκτός από την σκηνοθεσία έχει γράψει και το σενάριο, ενώ το καστ αποτελείτε από την - milfara - Claudia Gerini και τους Michele Placido, Nuot Arquint, Giorgia Sinicorni.

Δείτε το trailer στη συνέχεια.

Πως σας φαίνεται;
Tulpa trailer από Horrorant