Header Ads

Curse of Chucky trailer: Παίζουμε;


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Εννέα χρόνια περίμενε το πνεύμα του serial killer Charles Lee Ray να ξαναμπεί σε μια κούκλα Chucky και να σπείρει πάλι τον θάνατο και ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το Curse of Chucky, μέσα από το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Με τον Don Mancini (δημιουργός του αρχικού Child's Play), να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία και τον Brad Dourif να παραμένει η φωνή του Chucky, το έκτο μέρος της σειράς έρχεται για να μας ξαναθυμίσει γιατί 'η κούκλα του Σατανά' έχει τον απέθαντο!

Από το Child's Play του 1988, έως και το Seed of Chucky του 2004, η πιο αγαπημένη κούκλα/δολοφόνος είχε καταφέρει μέσα σε πέντε συνολικά ταινίες να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο μύθο.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Chucky, οι σκοτωμοί του σε αριθμούς μπορούν πλέον να συγκριθούν μόνο με εκείνους των Leatherface, Michael Myers και Freddy Krueger...




Επίσης ο Chucky βρήκε γκόμενα (Bride of Chucky, 1998) αλλά απέκτησε και απόγονο (Seed of Chucky, 2004), κάτι το οποίο τα τρία προαναφερθέντα μπακούρια ακόμα ονειρεύονται!

Όσον αφορά τον Chucky ...στον πραγματικό κόσμο, υπήρξε ένα πολύ κερδοφόρο ποπ φαινόμενο για την εποχή του, με τις συνολικές εισπράξεις του franchise να ανέρχονται περίπου σε $200.000.000 παγκοσμίως.

Επειδή λοιπόν η ανάσταση παλιών -κακών- ηρώων είναι της μόδας και ο Chucky είναι γνωστό σκληρό καρύδι, η Universal είπε να μας δώσει ακόμα μια γεύση από το τι μπορεί να κάνει η ψηφιακή πλέον κούκλα του Σατανά.
 

Η Nica (Fiona Dourif, κόρη του Brad Dourif) θρηνεί για την αυτοκτονία της μητέρας της, όταν η μεγαλύτερη αδελφή της, Barb (Danielle Bisutti) φθάνει στην πόλη με την οικογένειά της, για την τακτοποίηση των υποθέσεων της μητέρας τους. 

Ενώ οι αδερφές βρίσκονται σε αντιδικία όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της Nica, η κόρη της Barb θα βρει συντροφιά σε μια χαμογελαστή κούκλα με κόκκινα μαλλιά που ονομάζεται Chucky και έφτασε μυστηριωδώς με το ταχυδρομείο. 

Μια σειρά από βίαιες δολοφονίες αρχίζουν σύντομα να τρομοκρατούν την οικογένεια, και η Nica αρχίζει να υποψιάζεται ότι η κούκλα μπορεί να ευθύνεται για τις αιματοχυσίες. 

Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο Chucky έχει μια προσωπική δουλίτσα να τακτοποιήσει. 
Είναι αποφασισμένος να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε 20 χρόνια πριν και αυτή τη φορά πρόκειται να φτάσει μέχρι το αιματηρό και συγκλονιστικό τέλος.

Η ταινία Curse of Chucky θα κυκλοφορήσει από την Universal σε VOD στις 24 Σεπτεμβρίου και σε DVD στις 8 Οκτωβρίου.


Curse Of Chucky trailer από Horrorant