Header Ads

Πότε θα δούμε το Paranormal Activity 5;


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Paramount Pictures κυκλοφορεί ένα Paranormal Activity κάθε Οκτώβριο, δημιουργώντας μια παράδοση στο εγχώριο Halloween.

Φέτος, το σχέδιο ήταν να γίνει το ίδιο με το Paranormal Activity 5, το οποίο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2013.

Ωστόσο, είναι ήδη Ιούλιος, απέχουμε μόλις τρεις μήνες από την ημερομηνία αυτή, και τίποτα δεν έχει ακουστεί για τη ταινία.
Ούτε σκηνοθέτης, ούτε πρωταγωνιστές, ούτε τίποτα.

Αν και επίσημα λέγεται πως η ταινία τελείωσε τα γυρίσματα, ακούγεται ότι η Paramount δεν πρόκειται να βιαστεί να το κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και είναι πολύ πιθανό να πάει προς Ιανουάριο του 2014.

Σύμφωνα με το The Wrap, η ταινία έκανε κάποια test screenings και τα πήγε καλά.
Ωστόσο, δεδομένου ότι το Paranormal Activity 4 έκανε τα λιγότερα εισιτήρια από όλη τη σειρά, θέλουν να βεβαιωθούν ότι δεν θα καταστραφεί εντελώς ένα franchise μόνο και μόνο για μια ημερομηνία.

Η αρχική φήμη σε σχέση με το επόμενο Paranormal Activity ήταν ότι θα υπάρξει ένα πέμπτο φιλμ, και πιθανόν να συνεχίζει την ιστορία της Katie (Katie Featherson) από τις προηγούμενες τέσσερις ταινίες, και ενδεχομένως ακόμη ένα Latin spin-off, το οποίο άφησαν να εννοηθεί στα credits του Paranormal Activity 4.

Το αν θα γίνουν τελικά δύο ταινίες, ή αν οι δυο ιδέες έχουν συγχωνευθεί, είναι άγνωστο.
Ο παραγωγός Oren Peli αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε.

Η ουσία είναι ότι πιθανότατα δε θα πρέπει να περιμένετε μια νέα ταινία Paranormal Activity για φέτος, αλλά μάλλον το Γενάρη του 2014.

Οι σκέψεις σας ποιες είναι;