Header Ads

Δείτε τα 3 κλιπάκια του Apartment 1303 3D με τη Mischa Barton


Το Apartment 1303 3D του Michael Taverna κυκλοφορεί στις αίθουσες της Αμερικής από 25 Ιουλίου, αλλά φαίνεται ότι η προώθηση δεν σταματάει ποτέ.

Η Gravitas Ventures έβγαλε στη κυκλοφορία άλλο ένα μεγάλο κλιπάκι, μετά τα δύο που έβγαλε πριν καμιά βδομάδα, έτσι για να πάρουμε μια καλή πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε.

Έχοντας μεγαλώσει κάτω από τον ασφυκτικό έλεγχο της πεινασμένης για δόξα μητέρας της (Rebecca De Mornay), η Janet Slate (Julianne Michelle) αρπάζει την ευκαιρία της ζωής της και μετακομίζει σε ένα καλό διαμέρισμα στο κέντρο του Ντιτρόιτ.

Ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες είναι too good to be true, και ένα βράδυ ο φίλος της Mark (Corey Sevier) τη βρίσκει στη μέση του δρόμου,  έχοντας πέσει από το μπαλκόνι της, δεκατρείς ορόφους επάνω.

Όταν η αδελφή της Lara (Mischa Barton), προσπαθεί να διερευνήσει το μυστήριο γύρω από το τι της συνέβη, μετακομίζει στο ίδιο διαμέρισμα και γνωρίζει τους παράξενους γείτονες στο κτίριο, όπως ένα απόκοσμο εννιάχρονο κορίτσι, που φαίνεται να γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο που έπεσε η Janet.

Η Lara σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο θάνατος της αδελφής της μπορεί να σηματοδοτήσει και τη δική της μοίρα, εκτός αν μπορέσει να ξεπεράσει τα παράξενα γεγονότα που τρομοκρατούν τους κατοίκους στο διαμέρισμα 1303.
 


Θυμίζω ότι το Apartment 1303 είναι αμερικάνικο remake του ομότιτλου Γιαπωνέζικου θρίλερ του 2007.

Εσείς δείτε και τα τρία κλιπάκια του Apartment 1303.
Πώς σας φαίνεται;