Header Ads

Περίεργα νέα για το remake του Night of the Living Dead


Μετά το teaser που είχαμε δει τον Δεκέμβριο του 2011, σήμερα έχουμε νεότερα για το remake του ζόμπι classic Night of the Living Dead του George Romero, αν και δεν ξέρω αν είναι θετικά ή όχι.

Θα μου πείτε εσείς…
Αρχικά, το supporting cast είναι το τυπικό, με πολλούς icon του είδους: Tony Todd (Final Destination 5), Danielle Harris (Hatchet 3), Tom Sizemore, Bill Mosely, Sydney Tamiia Poitier (Grindhouse), Sarah Habel (Hostel III), Joseph Pilato (τα original Dawn of the Dead και Day of the Dead) και Alona Tal (Undocumented).

Ωστόσο, ο άνδρας πρωταγωνιστής απέναντι από τη Danielle Harris, είναι ένα αστέρι του Bollywood που ονομάζεται R. Madhavan, και φαίνεται αυτή να είναι η πρώτη αμερικανική ταινία του.

Επίσης, σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος είναι ο Zebediah De Soto, ο οποίος κάνει κι αυτός το ντεμπούτο του σε μεγάλου μήκους ταινία.
Αυτό θα είναι και το πρώτο σενάριο από τους δύο άλλους σεναριογράφους, Warren Davis II και David Reuben Schwartz.

Αλλά το παράξενο είναι αυτό:
Η ιστορία δεν θα εξελίσσεται σε νεκροταφείο, αλλά σε μια πολυκατοικία στη πόλη της Νέας Υόρκης, όπου οι επιζώντες θα προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τον λοιμό των ζόμπι!

Και αν η δικαιολογία του σκηνοθέτη φαίνεται καλή – η ταινία Night of the Living Dead: Origins αναφέρεται ως "re-imagining", άρα μπορεί να το αλλάξει όσο θέλει - το πιο περίεργο από όλα δεν το ακούσατε ακόμα.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία γυρίζεται με μια ρύθμιση CG με στερεοσκοπικό 3D, το οποίο όπως λένε οι δημιουργοί του, θα το κάνει σαν ένα υβρίδιο graphic novel και παραδοσιακού animation!

Ναι, κι εγώ δεν μπορώ να το ‘φτιάξω’ στο μυαλό μου.
Θα μάθουμε περισσότερα και θα επανέλθουμε.